Young Royals säsong 2S

TT

Från Premiärdatum till skådisar – Här är Allt vi vet om Young Royals säsong 2

Äntligen har Netflix bekräftat att det blir en till säsong av vår nya favoritserie, Young Royals. När har den premiär? Och vad kommer den att handla om? Här är allt du behöver veta!
5 saker du kanske inte visste om skådespelarna i Young Royals
0:58

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om skådespelarna i Young Royals

(0:58)

Slå på ljud

Knappt tre månader efter premiären av Netflix succéserie, Young Royals, får vi redan nu veta att det blir en andra säsong! I ett videoklipp på Instagram bekräftar skådisarna den roliga nyheten.

– Vi har något riktigt spännande att dela med er, säger Edvin Ryding, som spelar prins Wilhelm.

– Det kommer en säsong 2! säger, flera av skådespelarna tillsammans.

Se videon här!

I den första säsongen av Young Royals får vi möta prins Wilhelm som lever ett aningen stökigare liv än sin kungliga familj. På grund av det tvingas han börja på den prestigefyllda internatskolan Hillerska, där han får möjligheten att utforska vem han är och vilket typ av liv han vill leva. När en tragisk familjeolycka inträffar blir han plötsligt näst på tur i tronföljden. Han står inför ett svårt beslut och tvingas välja mellan plikten och kärleken.

Vad kommer Young Royals säsong 2 att handla om?

Det finns ännu inga uppgifter om vad den andra säsongen kommer att handla om. Men förmodligen kommer vi att få fortsätta följa prins Wilhelms och Simons kärleksrelation.

Och Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento och Nikita Uggla kommer allihop att medverka i den kommande säsongen, skriver Expressen.

Skådespelarna i tv-serien Young Royals

Vilken är din favoritkaraktär i Young Royals?

Rodja Sekersöz, som har regisserat serien, avslöjade tidigare för tidningen att slutscenerna i första säsongen, kommer att påverka prins Wilhelms karaktär.

– I scenen som är innan slutscenen, vågar prins Wilhelm säga något som han kämpat med hela säsongen. När man vågar göra det man varit mest rädd för är det som att man byter kapitel. Man blir en annan människa efter det. Så slutscenen visar att efter det här kommer Wilhelm aldrig vara den som han har varit.

När har Young Royals säsong 2 premiär?

Inspelningen av den nya säsongen är igång och den väntas har premiär någon gång under 2022, men något exakt datum är ännu inte satt. Men eftersom den första säsongen hade premiär 1 juli 2021, kan vi gissa att säsong 2 kommer att släppas någon gång under sommaren.

Kan du inte heller få nog av Young Royals? Här kan du läsa mer om serien!

Relaterade artiklar
Nikita och Frida från Young Royals om psykisk ohälsa, den perfekta fasaden – och hur man släpper den