anton hagman wilma holmqvist

Wilma talar ut om fejkbråket med Anton på Mellos efterfest

Under efterfesten på Melodifestivalen ryktades det att Wilma Holmqvist och pojkvännen Anton Hagman hamnade i bråk. Nu reder Wilma ut hur det egentligen stod till.

När Melodifestivalen var över avslutades folkfesten med en riktigt hejdundrande efterfest i Friends Arena. På plats var alla artister, deras anhöriga och journalister och självklart var Mello-deltagaren Anton Hagman där med flickvännen Wilma Holmqvist.

Dagen efter finalen började det ryktas om att Anton och Wilma hade hamnat i bråk på efterfesten och elaka tungor menade att det rörde sig om ett triangeldrama. Men nu berättar Wilma själv om kvällen på sin Youtube-kanal och förklarar att så inte alls var fallet.

Anton och Wilma bråkade inte alls på efterfesten, förklarar hon själv.

Wilma säger att hon stod och pratade med en killkompis när en person dök upp med en mobilkamera framför ansiktet på henne. Personen filmade henne och kompisen, och sen hävdade han att Wilma sagt att hon ville ligga med sin kompis.

”Jag fick sån panik, vad är det han säger liksom?”, kommenterar Wilma i bloggen där hon återberättar händelsen. Hon säger även att hon senare började gråta åt situationen, som kändes helt absurd.

Däremot var hon och Anton i själva verket aldrig osams, men hon berättar att Anton blev väldigt arg på personen som filmat henne.

Se hela vloggen här nedanför!

https://www.youtube.com/watch?v=Bw2xjscz5as&feature=youtu.be