choni-riverdale-sasong-3

Vi kommer att få se mycket mer av Choni i Riverdale säsong 3

Inspelningarna av Riverdale säsong 3 sägs börja i juli men redan nu har Vanessa Morgan avslöjat lite om vad vi kommer få se i nästa säsong.

I oktober kommer äntligen Riverdale tillbaka. Säsong 2 slutade i kaos där vi fick se Archie arresteras för mord. Något som ingen såg komma.

Det har än så länge inte avslöjats så mycket kring säsong tre förutom att det verkar bli mer än en skurk i stan, fokus kommer vara på Archie samt att Vanessa Morgan, som spelar Toni, och Charles Melton, som spelar Reggie, numera är ordinarie karaktärer i serien. Tidigare har Skeet Ulrich sagt att den tredje säsongen ska börja spelas in i juli inför premiären i höst.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

Till Tigerbeat har Vanessa Morgan nu avslöjat lite kring vad som kommer att hända i den tredje säsongen. Vilket handlar om både hennes karaktär Toni men också Tonis förhållande med Cheryl.

– Ni kommer att få se en hel del mer av Chonis förhållande, har jag hört. Vilket är bra och eftersom jag är ordinarie i serien nu så hoppas jag att man ska få veta mer om min bakgrund och min familj, säger Vanessa till Tigerbeat.

Cheryl och Toni har på kort tid blivit mångas favoritpar och eftersom Cheryl i sista avsnittet gick med i Serpents känns det väldigt troligt att vi kommer få se mer av dem.

Riverdale säsong 3 har premiär 11 oktober på Netflix.

Läs mer:
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3
Det här hatade Camila Mendes med Veronica i första säsongen av Riverdale

Foto: IBL, The CW