Riverdale-skadespelare

Vem kommer att rädda Archie? – skådespelarnas teorier

I höst kommer den tredje säsongen av Riverdale och i en ny intervju avslöjar nu skådespelarna vem de tror kommer att rädda Archie.

Varning för spoilers!

Den andra säsongen av Riverdale slutade med att vi fick se Archie bli arresterad för mordet på Cassidy Bullock. Som de flesta minns så var det inte Archie som dödade Cassidy men nu försöker Hiram Lodge sätta dit honom för det.

Läs mer: Saker vi vet om Riverdale säsong 3 redan nu

Den tredje säsongen kommer bland annat att handla om Archie och att han blivit arresterad för mord. Riverdale-skaparen Roberto Aguirre-Sacasa har delat med sig av en bild från den kommande säsongen där vi får se Archie sitta i en rättegångssal. Under en intervju med TvLine så avslöjade skådespelarna i serien vem de tror kommer rädda Archie ur fängelset.

Kj-Apa


Kj Apa – Archie

– Jag skulle vilja säga Fred men jag tror, jag vet inte, men jag tror Jughead. Om jag var en papppa skulle jag definitivt vilja vara där för min son, men jag har en känsla att Jughead kommer att hjälpa honom när han är där inne.

Cole-Sprouse


Cole Sprouse – Jughead

– Jag tror Jughead kommer att leda hela aktionen för att få ut honom ur fängelset. Bryta ut honom ur fängelse. Jag har en högljudd motorcykel. Lägga en bit dynamit vid väggen.

Charles-Melton


Charles Melton – Reggie

– Reggie är en allt eller inget kille. Han har alltid haft Archies rygg. De har en frenemy-grej, som att de är rivaler i skolan, men utanför skolan är det en annan historia. I den riktiga världen har han definitivt Archies rygg och han kommer att hälsa på.

Vanessa-Morgan


Vanessa Morgan – Toni

– Jag är säker på att Toni spenderat några timmar i ungdomsfängelse så hon kommer nog dyka upp och försöka hjälpa honom.

Läs mer:
Test: Kan du avgöra vem som är vem i Riverdale utifrån deras bebisfoton?
Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Foto: IBL