Vem blir  huvudperson? – Fyra teorier kring säsong 2 av 13 reasons why

Vem blir huvudperson? – Fyra teorier kring säsong 2 av 13 reasons why

I första säsongen av 13 reasons why var Hannah berättare men i den andra säsongen ska det vara en annan. Här är fyra teorier kring vem det kan vara.

Vi vet redan en hel del om den andra säsongen av 13 reasons why. Bland annat att den andra säsongen kommer börja där den första slutade samt att Hannah kommer tillbaka. Hannah kommer dock inte att vara den som berättar utan istället kommer det att vara en annan. Nu är frågan bara vem? Här är fyra personer vi tror det kan bli.

Läs mer: Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why


1. Jessica

En av skaparna bakom 13 reasons why har tidigare bekräftat att Jessicas historia kommer vara en stor del av säsong 2. Det känns därför logiskt att det är hon som kommer vara berättare och att vi kommer få se allting ur hennes perspektiv.


2. Tyler

Den första säsongen slutade med att vi fick se Tyler med massa vapen men vad han ska göra med dem är oklart. Vi har också fått se att Tyler haft det tufft i skolan och att ingen varit särskilt snäll mot honom. Den andra säsongen skulle mycket väl kunna handla om honom och vad han nu planerar att göra.


3. Alex

Den största cliffhangern i den första säsongen är vad som egentligen hände med Alex. Är han skjuten? Vem sköt honom? Gjorde han det själv? Överlevde han? Frågorna är många. Det kan vara så att den andra säsongen kommer att handla om Alex och vad som fick honom att skjuta sig (om det nu var vad han gjorde).

4. Tony

Den mest mystiska personen i 13 reasons why är definitivt Tony. Kanske kommer vi att få veta ännu mer om honom i säsong 2 om han är berättaren. Känns inte helt omöjligt!

Läs mer:
Bekräftat: Det blir en säsong 2 av 13 reasons why
Katherine Langford om att spela Hannah i 13 reasons why
Dylan Minette om att spela Clay Davis i 13 reasons why

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL, Netflix