gargoyle-king-riverdale-sasong-3

Vem är Gargoyle King? Riverdale-fansens bästa teorier

I Riverdale säsong 3 kommer vi att få träffa karaktären Gargoyle King, men vem är han? Här är fansens bästa teorier.

I den tredje säsongen av Riverdale kommer vi att få träffa massa nya karaktärer. Vi kommer bland annat få träffa Edgar och Evelyn Evernever som är involverade i sekten som Polly är med i. Förutom dem så kommer också en ny karaktär som heter Gargoyle King.

När Riverdales skapare Roberto Aguirre-Sacasa tweetade ut postern för säsong 3 så reagerade många fans. Under bilden skrev Roberto nämligen ”och Riverdale har en poster för säsong 3… akta dig för #gargoyleking”. Så vem är Gargoyle King?

Seventeen har samlat ihop några fans-teorier kring vem Gargoyle faktiskt är. Fansen har bland annat upptäckt att Gargoyle faktiskt finns med på Riverdales Imdb-sida. Han heter dock Knight i efternamn där och inte King. Vilket kan vara ett fel, det kan finnas det två Gargoyle eller så går han från Knight till King.

Det står också att Gargoyle Knight ska vara med i fem avsnitt i säsong 3 och att vi kommer få träffa honom redan i avsnitt två.

En fan-teori är att Gargoyle Knight är Gargoyle Kings livvakt och att det är därför de har så lika namn. Eftersom det låter som att Gargoyle King är en viktig och farlig person så vore det inte så konstigt om han har en livvakt. Kanske är Gargoyle King en fiende til Hiram?

Läs mer: Se nya trailern till Riverdale säsong 3

En annan teori är att Gargoyle Knight skulle kunna vara Charles, alltså Alice och FPs riktiga son. I säsong 2 sa Chic att han dödat Charles men sett till hur mycket Chic ljugit så vore det inte omöjligt att det också är en lögn.

På Imdb finns det också en bild på skådespelaren som ska spela Gargoyle Knight och han skulle definitivt kunna vara Charles utseendemässigt. Så kanske får vi äntligen träffa den riktiga Charles.

Läs mer:
Allt vi vet om sekten i Riverdale säsong 3
Jugheads mamma och syster kommer till Riverdale i säsong 3
Har Archie blivit en serpent? Se nya trailern till Riverdale säsong 3

Foto: The CW