Vem är Chic i Riverdale egentligen? Fem galna teorier

Vem är Chic i Riverdale egentligen? Fem galna teorier

Vem är egentligen Chic i Riverdale? I det senaste avsnittet fick vi veta lite nya saker och här är några teorier kring vem han egentligen är. (Varning för spoilers!)

Ena sekunden är han snäll, andra är han konstig och tredje är han rent utsagt skrämmande. Chic har många sidor i Riverdale och det är ingen som riktigt vet vad han egentligen är ute efter.

I det senaste avsnittet av Riverdale (nummer 15) så fick vi veta att Chic inte är Hals son. Alla som på något sätt tillhör familjen Blossom skulle nämligen ta blodprov för att visa att de tillhör släkten för att få ta del av Clifford Blossoms arv. Chic vägrade vilket direkt skapade misstankar. Betty bestämde sig då för att fixa ett blodprov ändå.

Hon snodde en bit av tandtråd hon hittat i Chics badrum som det var blod på och skickade in. I slutet av avsnittet fick vi se när Betty konfronterar Chic och frågar vem han egentligen är då blodprovet visade att han inte har samma DNA som henne.

Så vem är Chic egentligen? Här är några teorier.

1. Bettys halvbror

Chic kan fortfarande vara Bettys bror men halvbror. Blodprovet de tog var för att visa att de tillhörde familjen Blossom vilket är Hals sida av familjen. Alltså kan Chic fortfarande vara Alices son men Hal är inte hans pappa. Det har länge spekulerats kring att FP skulle kunna vara pappan och det skulle kunna komma fram nu.

2. En total främling

Chic skulle också kunna vara en total främling som bestämt sig för att vilja tillhöra familjen Cooper och har därför tagit platsen som Chic. Något som många reagerat på är att Chic ska vara äldre än både Polly och Betty men faktiskt ser yngre ut. Hur går det ihop?

3. En mördare

Det kan vara så att Chic mördat den riktiga Chic för att ta hans plats. En teori som finns är att mannen som besökte Coopers och som Chic sedan dödade kan ha varit den riktiga Chic. Kanske såg han bara sin möjlighet att tillhöra en familj? Det återstår att se.

4. Bettys tvilling

Det låter långsökt men allting kan hända i Riverdale. Kanske födde Alice två barn, Betty och Chic men någon snodde Chic innan hon fick veta det. Vem vet? Det betyder i sådana fall att Betty också har en annan pappa, vilket hennes blodprov borde ha visat. Riverdale älskar twistar så det kanske kommer.

5. Någon annan i Riverdales barn

Det kan ju vara så att Chic fått de hela om bakfoten. Han vet att han blev bortadopterad av någon i Riverdale och antog då att det var familjen Cooper som var hans riktiga familj men egentligen kanske det finns någon annan som också adopterat bort ett barn. Frågan är bara vem?

Läs mer:
Det kan finnas ett nytt kärlekspar i Riverdale – här är bildbeviset
22 moments i Riverdale som vi aldrig glömmer
Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale

Foto: The CW