topp-4-idol-2017

Alla låtar idolerna ska sjunga i veckans fredagsfinal

Nu är det bara fyra tävlande kvar i Idol. Den här veckan gör fyra gamla idoler comeback för att sjunga tillsammans med topp fyra.

Nu är det inte långt kvar till finalen i Idol 2017. Förra veckan fick Kevin Klein lämna och nu är det bara fyra deltagare kvar. Den här veckan kommer idolerna att sjunga varsin listetta och så kommer de att göra en duett med en gammal Idol-deltagare.

Robin Bengtsson, Lisa Ajax, Linnea Henriksson och Liam Cacatian kommer alla att göra en duett med varsin idol-deltagare. Se vem som ska sjunga med vem och vilka låtar de ska sjunga på fredag här nedan!

chris-1


Chris Kläfford ska sjunga Sex on fire av Kings of Leon. Tillsammans med Linnea Henriksson ska han sjunga Strövtåg i hembygden av Mando Diao.

Jemima-1


Jemima Hicintuka ska sjunga New Rules av Dua Lipa. Tillsammans med Robin Bengsson ska hon sjunga Kiss av Prince.

Hanna-1


Hanna Ferm ska sjunga Crazy av Gnarls Barkley. Tillsammans med Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen ska hon sjunga Love me harder av Ariana Grande och The Weeknd.

Gabriel-1


Gabriel Cancela ska sjunga Beat it av Michael Jackson. Tillsammans med Lisa Ajax ska han sjunga Dusk til Dawn av Sia och Zayn.

Läs mer:
Hur mycket kan idolerna om Idol?
Linn Ahlborg ryktas dejta Idol-deltagare
Han vinner Idol 2017 – enligt statistiken

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

[socializer-facebooklikeshare]