Vanessa Hudgens spelar huvudrollen i Netflix nya julfilm – om en prinsessa

Vanessa Hudgens spelar huvudrollen i Netflix nya julfilm – om en prinsessa

Netflix lanserar ytterligare en julfilm i år och i "The Princess Switch" får vi se Vanessa Hudgens i huvudrollen.

Det finns en hel del klassiska julfilmer, så som Love Actually och Grinchen – julen är stulen, men den senaste tiden har vi även fått ta del av en del nya filmer inom samma genre så som The night before och Netflix-filmen A christmas prince som släpptes förra året (och som även kommer få en uppföljare!)

Älskar du filmer med temat julen och kungligheter kommer den här nyheten inte göra dig besviken – Netflix har nämligen avslöjat att de kommer släppa ytterligare en film med det temat i år.

Om det är hysterin efter Meghan Markle och prins Harrys bröllop som ligger bakom att det görs allt fler filmer med kungligt innehåll låter vi vara osagt, men det som är extra spännande med den här filmen är vem som kommer spela huvudrollen.

Vanessa Hudgens återvänder nämligen till filmduken och som hennes motspelare ser vi Sam Palladio, mest känd för sin roll som countryartisten Gunnar i tv-serien Nashville. Under gårdagen publicerade båda en bild på de två tillsammans på Instagram där de har, vad vi bäst skulle kunna beskriva som, kungliga kläder på sig.

https://www.instagram.com/p/BkIkEHPhfeW/?hl=en&taken-by=vanessahudgens

Filmen, som heter The princess switch (enligt Netflix Twitter-konto) och The Christmas switch (enligt Vanessa Hudgens Instagram-post) handlar om en hertiginna och en vanlig tjej som bestämmer sig för att byta plats med varandra när de upptäcker att de ser exakt likadana ut. Men det blir minst sagt komplicerat när de båda blir kära i varsin kille som inte vet deras rätta identiteter.

Låter handlingen bekant? Filmer som Föräldrafällan, Monte Carlo och The Lizzie McGuire Movie har också samma tema – där två tjejer upptäcker att de är väldigt lika och byter liv för att se hur det är att vara den andra personen.

Filmen har inget premiärdatum än men kommer visas på Netflix runt jul.

Läs mer!
Nu får populära julfilmen en uppföljare – se första teasern
10 kärleksfilmer du kan se på Netflix just nu
14 tv-serier och filmer att se på Netflix under lovet

Foto: IBL, Twitter