The Vampire diaries: Någon kommer att dö i sista avsnittet

The Vampire diaries: Någon kommer att dö i sista avsnittet

Snart sänds det allra sista avsnittet av The Vampire diaries. Och vi kan inte vänta oss ett helt lyckligt slut, då det kommer innehålla en begravning.

Den 10 mars visas det allra sista avsnittet av The Vampire diaries. Till fansens glädje har Nina Dobrevs karaktär Elena Gilbert kommit tillbaka men det verkar som att alla karaktärer inte kommer att överleva finalen av tv-serien.

En amerikansk journalist fick vara med under inspelningen av det allra sista avsnittet, som spelades in i januari, och hon avslöjar en del om vad hon var med om.

– Jag fick se många skådespelare som kommer tillbaka till serien, som jag inte kan spoila för er. Det var några väldigt känslosamma dagar på inspelningsplatsen. Under första dagen jag var där var det en begravning, säger Sam HighhfillEntertainment weekly.

Hon fortsätter:

– Det är en stor död, jag tror att fansen kommer bli väldigt påverkade. Men generellt var det en väldigt bra stämning, alla verkade redo att säga hej då men också väldigt tacksamma för åren de tillbringat tillsammans. Jag tror att den här finalen kommer chocka tittarna och du kommer definitivt att gråta.

Läs också:
Här gör Elena comeback i The Vampire diaries-teasern
Fansens teori: De gifter sig i The Vampire diaries
Fem tv-serier vi måste säga hej då till under 2017

Foto: IBL