kylie jenner

Uppgifter: Kylie Jenner gravid med sitt andra barn

Kylie Jenners dotter Stormi Webster, 3, kom till världen efter en dold graviditet. Väntar stjärnan barn i hemlighet igen? Här är allt vi vet om nya de uppgifterna.
2:38

Efter reklamen: Allt om familjen Kardashian/Jenner

(2:38)

Amerikanska nöjesmedier rapporterade på fredagen att Kylie Jenner, 24, väntar sitt andra barn med rapparen Travis Scott, 30. Av- och på-paret fick sitt första gemensamma barn Stormi Webster i februari 2018 efter en graviditet som hölls hemlig in i det sista.

Nu kan det vara dags igen.

Nyheten sprider sig välden över

Nöjessajten TMZ skriver att en källa med direkt insyn kan bekräfta att Kylie är i ”ett väldigt tidigt stadie” av en graviditet. Nyheten har spridits som en löpeld i nöjessvärlden och återges på internationella sajter som Forbes, People, Us Weekly, Hello Magazine, samt svenska Expressen och Aftonbladet.

Enligt TMZ känner Kylie ännu inte till könet på barnet. Sajten uppger att de inte fått någon uppgift om beräknat födelsedatum.

Uppges ha en synlig babybula

Amerikanska People skriver att flera källor bekräftat för dem att baby nummer två är på gång.

– Kylie är några månader gången. Hon har en gullig bula. Hon är mer än uppspelt. Hon har velat ge Stormi ett syskon ett tag. Hon älskar att vara mamma. Hon är jätteglad över att hon och Travis väntar barn igen, säger en källa, och tillägger:

– Hon har njutit av graviditeten i enskildhet. Hon har bara tillbringat tid med nära vänner och familj.

kylie jenner med travis scott och stormi

Travis Scott, Kylie Jenner och Stormi Webster på röda mattan i juni 2021.

Vill skaffa syskon åt Stormi

Kylie har allt sedan Stormi föddes talat om hur hon önskar skaffa syskon åt dottern. I oktober 2018, när Stormi var 8 månader gammal, sa Kylie till sina följare på Snapchat att ”Jag vill ha ett barn till. ’När?’ är frågan och jag är verkligen inte redo just precis nu. Jag vet inte när jag kommer att bli det, men ja, när jag blir det, så vill jag dela med mig av det till er”.

I oktober 2019 förklarade Kylie på Instagram att hon ”Längtar efter fler barn. Men är inte redo riktigt än”.

Kylie Jenner: Så många barn vill jag ha

I februari 2020 berättade Kylie för Harper’s Bazaar att ”Alla mina vänner är på mig om att skaffa fler barn. Jag älskar Stormi. Jag känner verkligen en press på att ge henne ett syskon, men det finns ingen plan”. Samma år sa hon i en video på Youtube att hon ”defenitivt vill ha fyra barn” men att det inte finns någon tydlig tidsplan för det. I april i fjol hade antalet tänkbara tellingar nära fördubblats.

”Jag vill ha sju barn så småningom, men inte just nu”, förklarade hon på Instagram live.

Kylie Jenner har ännu inte kommenterat de nya uppgifterna om graviditet nummer två.

Källa: People, E! Online, TMZ

Foto: TT

Relaterade artiklar

Kylie Jenner om ryktet att hon och Travis Scott har ett öppet förhållande

Familjen Kardashians (gulliga!) smeknamn på barn och barnbarn