keyyo och hugo

Uppgifter: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter Lets Dance

Keyyo förutspådde att det skulle uppstå romansrykten kring henne och danspartnern Hugo i Let’s Dance. Nu menar programledaren David Lindgren att det är mer än så.
Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

Slå på ljud

Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, dansade sig först till en femteplats i årets Let’s Dance. Men när tittarfavoriten Carola hoppade av inför kvartsfinalen tog Keyyo och hennes Hogo plats på golvet igen. Parets comeback gick dessvärre inte hela vägen och till slut fick de nöja sig med bronsmedalj.

– Det är helt sjukt hur du har utvecklats. Bara att få lära känna dig, ja... det har varit hur kul som helst, tröstade Hugo sin danspartner i direktsändning.

Nu kommer uppgifter från initierat håll – de båda har fortsatt träffats även romantiskt.

Keyyo: Kommer bli romansrykten mellan mig och Hugo

Redan inför premiären av Let’s Dance 2021 var Keyyo beredd på att romansrykten skulle komma att uppstå. I en intervju med Femina sa hon:

– Jag är singel, och det blir alltid den här typen av stories. Vi kommer jättebra överens och vi tränar på. Det kommer bli rykten, det är alltid så, menade Keyyo varpå Hugo nickade instämmande.

Under säsongens gång har de båda hyllat varandras insatser i sociala medier.

”Vem fan e som dig Party-Kicki?!”, skrev Hugo Gustafsson när han publicerade en bild på sig och Keyyo ståendes tätt, tätt intill.

På Keyyos Instagram stod att läsa:

”Hugo. Du vet redan vad jag tycker om dig. Tack för att du har stått ut med mig. För att du har försökt lära mig allt du kan. För att du kramat om mig när jag känt mig värdelös. (…) Du är fan bäst.”

När kamerorna nu slutat rulla och rubrikerna blivit färre är det istället tävlingens programledare som spär på spekulationerna.

David Lindgren avslöjar romansen

I en intervju med Norran, som Hänt tagit del av, säger David Lindgren som programledde årets Let’s Dance tillsammans med Petra Mede så här:

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss.

Varken Keyyo eller Hugo har bekräftat romansen. På Hugo Gustafssons Instagram innehåller de senaste tjugo inläggen bilder på honom och Keyyo. Att de funnit varandra går alltså inte att ta miste på.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bianca Ingrossos stöd till Phillipe Cohen efter vårens bakslag