Tv-serierna och filmerna du inte visste att dina favoritkändisar är med i

Tv-serierna och filmerna du inte visste att dina favoritkändisar är med i

Vi är säkra på att du kommer att bli förvånad när du ser några av dessa klipp. Många av våra favoritkändisar har nämligen gästspelat i massor av tv-serier och filmer. Känner du igen dem?

Ashley Benson i 13 snart 30

Trodde du att Ashley Benson började sin karriär i Pretty Little Liars? Inte alls, kolla bara in Ashley i filmen 13 snart 30. I klippet står hon som nummer fyra från vänster i rosa tröja.

Shailene Woodley i Felicity: An American Girl Adventure

Visste du att Divergent-stjärnan Shailene Woodley har varit barnskådis? Hon hade huvudrollen i Felicity: An American Girl Adventure. Kolla in filmen nedan.

Kristen Stewart i The thirteenth year
Kristen Stewart slog igenom stort i Twilight, men redan som 12-åring syntes hon i små roller i olika serier. Som till exempel i The thirteenth year. I klippet står Kristen i vit tröja med en brun ryggsäck i kö för att dricka vatten.

Selena Gomez i Spy Kids 3D: Game Over

Under 2003 kunde vi se Selena Gomez, då 11 år gammal, dyka upp i Spy Kids som en tjej som regerar över ett vattenland.

Miley Cyrus i Big fish
Miley Cyrus har inte bara varit med i Hannah Montana. I den kusliga filmen Big Fish ser vi Miley som tjejen Ruthie (med rosett i håret i klippet nedan).

Taylor Swift i New Girl

Multitalangen Taylor Swift kan både sjunga och skådespela. I filmen Valentines Day från 2010 spelar hon mot Taylor Lautner och kort senare gör hon ett gästinhopp i den populära komediserien New girl.

Millie Bobby Brown

Millie slog igenom som Eleven i Stranger Things, men innan dess har hon faktiskt skådespelat i serien Once upon a time in wonderland. Serien handlar om Alice i underlandet och i ett par avsnitt spelade Millie en ung version av Alice.

Kendall Jenner i Hawaii Five-0:

Under 2012 gjorde Kendall Jenner sin skådespelardebut i serien Hawaii five-0.

Jesy Nelsson i Harry Potter

Innan Jesy Nelsson var med i Little Mix var hon faktiskt skådespelerska. Hon har varit med i ingen mindre än Harry Potter och den flammande bägaren. Hon har även varit med i filmen Om en pojke.

Läs mer!
Millie Bobby Brown avslöjar vilka kändisar hon vill se i Stranger Things
Quiz: Vilken scen är från vilken tv-serie?
Här är alla tv-serier som får en ny säsong – och de som inte förnyas

Foto: IBL, Skärmdump Youtube