tv-serier-hosten-2018

Tv-serier som har premiär hösten 2018

Det bästa med hösten är att mysa framför en riktigt bra tv-serie och hösten 2018 kommer det en hel del nya serier men också nya säsonger.

Riverdale – säsong 3

I oktober kommer den tredje säsongen av tv-serien Riverdale. Äntligen kommer vi att få reda på hur det går för Archie och hur staden samt invånarna kommer att påverkas av de stora planerna som Hiram har för den. Riverdale säsong 3 går nu att se på Netflix. Nya avsnitt släpps varje torsdag.

Elitskolan

I den spanska serien Elitskolan får vi följa tre ungdomar som fått stipendium till Spaniens bästa gymnasieskola. Plötsligt mördas en av deras klasskompisar och alla är misstänkta. Elitskolan säsong 1 går att se nu på Netflix.

Dynasty – säsong 2

I den andra säsongen av Dynasty kommer vi äntligen att få veta vem som egentligen överlevde den stora branden. Dynasty går nu att se på Netflix. Nya avsnitt släpps varje vecka.

the-chilling-adventures-of-sabrina-netflix-premiar

The Chilling adventures of Sabrina

Serien är baserad på en gammal serie som hette Sabrina tonårshäxan. Den här versionen är dock mycket mörkare och vi kommer få följa Sabrina som snart fyller 16 år och då måste välja mellan den magiska världen hennes familj lever i och den vanliga världen där hennes vänner finns. Serien har premiär den 26 oktober på Netflix.

Legacies

I höst kommer serien Legacies som är en spin off på både The Vampire Diaries och The Originals. Den här gången får vi följa Hope, Klaus dotter. Hon går på en skola för ungdomar med övernaturliga krafter. Legacies har premiär den 26 oktober på HBO.

Charmed

En annan ny tv-serie som kommer i höst är Charmed som även den är baserad på en gammal serie som nu alltså kommer i en ny version. Den handlar om tre tjejer som förlorar sin mamma och i samma veva får veta att de har magiska krafter.

You

I tv-serien You kommer vi att få se Shay Mitchell (från Pretty little liars) och Penn Badgley (från Gossip girl). Serien handlar om Joe som är kär i Guinevere, men inte på ett vanligt kärleksfullt sätt utan han är besatt och stalkar henne. You har premiär den 26 december på Netflix.

Happy Together

Tv-serien är producerad av ingen mindre än Harry Styles och handlar om en ung känd kille som flyttar in hos sin mentor för att undvika papparazzi. Känns det igen? Inte så konstigt då det var något som Harry själv gjorde under tiden med One Direction.

Läs mer:
Tv-serier du borde se (utifrån vilken genre du gillar)
Här är alla tv-serier som får en ny säsong – och de som inte förnyas
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken

Foto: Netflix