One-direction-turnedatum-2020

Turnédatum för One Direction har dykt upp – nu tror fansen på återförening

Just nu spekulerar One Direction-fansen kring om bandet kommer återförenas år 2020. Detta efter att ett turnédatum dykt upp men också snabbt försvunnit igen.

Sedan 2015 har One Direction haft en paus och Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson och Niall Horan har istället satsat på sina solokarriärer. I de flesta intervjuer får de alla frågan när de tror att One Direction kommer att återförenas och svaren har varierat men ingen av dem har sagt att det aldrig kommer att hända.

Alla directioners väntar på en återförening och letar efter tecken på att det kommer att komma och igår verkar de ha fått ett. På Twitter har flera fans lagt upp att de hittat ett konsertdatum på Ticketmaster för One Direction.

I videon ser vi hur det på Ticketmaster står att One Direction ska spela i Australien den 31 december 2020 och turnén heter One Direction: On The Road Again Tour.

Strax därefter togs det bort och finns nu inte längre kvar, något som definitivt fått fansen att spekulera ännu mer. Betyder detta att One Direction kommer återförenas 2020 och åka på turné tillsammans? Ingen vet.

Daily Mail kontaktade Etihad Stadium i Melbourne (där konserten enligt uppgifterna skulle hållas) och enligt dem vet de ingenting om någon konsert och kan därför inte ge någon mer information.

De flesta fans hoppas i alla fall på en återförening 2020 och Liam Payne har också tidigare sagt att han tror One Direction kommer att återförenas just år 2020.

Läs mer:
Nu avslöjar Liam Payne varför One Direction ställde in sin konsert 2015
Sju saker vi saknar med One Direction extra mycket
Här är låten som är en mash-up av alla One Directions sololåtar

Foto: IBL