Tre tecken på att The Kissing Booth kommer få en uppföljare

Tre tecken på att The Kissing Booth kommer få en uppföljare

Älskar du filmen The Kissing Booth? Nu vill fansen att det ska komma en uppföljare – och vi har tecknen på att det kommer bli så.

OBS! Innehåller spoilers!

Netflix-filmen The Kissing Booth, som är baserad på en bok med samma namn, hade premiär i början av maj men har redan fått en stor fanbase. Nu vill många dessutom att det ska komma en uppföljare på filmen. Här är anledningarna till varför det skulle kunna bli så.

1. Författarens omröstning

Boken är skriven av, nu 22-åriga, Beth Reekles och på Twitter frågade hon sina följare om de skulle vilja ha en uppföljare. Det här blev resultatet:

2. Filmen har ett öppet slut
The Kissing Booth slutar med att Elle lämnar av Noah på flygplatsen då han ska flytta och börja på college. Om de fortsätter att vara tillsammans eller om kärlekssagan tog slut där vet vi inte. Det hade vi däremot fått reda på om det blev en uppföljare! Då skulle vi även få följa Elle och Flynn under deras sista år på high school.

3. Finns fler böcker

Författaren Beth Reekles skrev The Kissing Booth när hon var 15 år. Hon har även gett ut en novell som utspelar sig i strandhuset där Elle och Flynn har tillbringat varje sommar sedan de var barn. Skillnaden nu är att Elle dejtar Flynns storebror Noah – som också kommer vara där. Här kan du läsa novellen!

Läs mer!
The Kissing Booth-stjärnorna blev ett par under filminspelningen
Nio anledningar till att The Kissing Booth-stjärnorna är relationshipgoals
Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Jacob Elordi

Foto: Netflix