jessica-dilaurentis-mordare

Tre stora avslöjanden i det senaste avsnittet av PLL

I det senaste avsnittet av Pretty little liars så fick vi bland annat veta vem som dödade Jessica Dilaurentis samt vem som är Charlottes pappa. (Obs! spoilers!)

OBS! Varning för spoilers!

1. Jessica DiLaurentis mördare

I det senaste avsnittet avslöjade Spencers pappa för henne att det var Mary Drake som mördade Jessica. Anledningen till varför ska ha varit hämnd för att Jessica och Spencers pappa tog Spencer ifrån Mary.

2. Charlottes pappa

När Spencer och Hanna letar efter Mary Drake så stöter de på en person som vi träffat tidigare, nämligen Ted. Prästen som Hannas mamma var förlovad med. Ted avslöjar senare för Hanna att han faktiskt dejtat Mary och att hon precis berättat för honom att de fick ett barn tillsammans. Ted är alltså Charlottes pappa. Det är dock oklart vilken roll Ted kommer att spela framöver och om han är involverad i hela A.D-situationen.

3. Charlottes bästa kompis

När Ted berättar för Hanna att han är Charlottes pappa så visar han en bild på honom, Charlotte (som då var Charles) och ytterligare en pojke. När Hanna frågar vem den andra pojken är berättar Ted att det var Charles bästa kompis som heter Lucas. Varpå Hanna inser att det är samma Lucas vars lägenhet hon just nu bor i. Är Lucas A.D? Här kan du läsa om en fanteori som tror det!

Läs mer:
Pretty little liars-skådisarna teasar om en PLL-film
Här är allt du behöver veta inför de sista avsnitten av PLL
Test: Vem i Pretty Little Liars borde du dejta?

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Freeform