Lili Reinhart

Trailern är här! Se Lili Reinhart spela strippa i nya filmen "Hustlers"

Samtidigt som Riverdale säsong fyra håller på att spelas in för fullt släpps trailern till Lili Reinharts nya film, Hustlers, den 17 juli. Se teasern här!

Minns ni när Betty Cooper dök upp i en lättkläd outfit och dansade poledancing i Riverdale? Snart kommer vi få se skådespelaren Lili Reinhart göra ett liknande framträdande igen – denna gång i nya filmen Hustlers. Tillsammans med världsstjärnorna Jennifer Lopez, Cardi B, Constance Wu (Crazy Rich Asians), Keke Palmer (Scream Queens) och Julia Stiles (Silver Linings Playbook) spelar de strippor som vill hämnas på några rika Wall Street-kunder.

Hustlers Lili Reinhart

Jennifer Lopez spelar ledaren som får gruppen att ta sitt hämndbegär på allvar och utspelar sig i ett New York som lider av finanskris. Filmen handlar om identitet, överlevnad och vad brist och jakt på pengar kan göra med människor.

– Jag är så spänd för idag släpps äntligen Hustlers trailer! Jag är verkligen stolt över den här filmen och jag hoppas att ni kommer gilla den, säger Jennifer Lopez i sin Instastory.

Hustlers är baserad på en sann historia och skaparna av filmen vill ifrågasätta varför män värderas efter storleken på deras plånböcker medan kvinnor värderas efter sitt utseende.

Filmen har premiär i USA den 13 september.

Se trailern till Hustlers här!

Läs mer:

Se de romantiska bilderna på Cole Sprouse och Lili Reinhart i Paris

Därför kommer ”The Sun Is Also a Star” inte visas i Sverige

Nu vet vi! Då har Riverdale säsong 4 premiär