Se den nya trailern till To All the Boys: P.S. I Still Love you

Se den nya trailern till To All the Boys: P.S. I Still Love you

Tack, tomten! Lagom till jul har Netflix släppt den första trailern till To All The Boys: P.S. I Still Love You, uppföljaren till populära To All The Boys I've Loved Before.

I augusti förra året hade To All The Boys I’ve Loved Before premiär på Netflix, en film som direkt blev en dundersuccé. Ungdomsrullen baseras på en roman av författaren Jenny Han och är en av de mest sedda Netflix-produktionerna någonsin, som dessutom streamats flera gånger av många tittare.

Filmen handlar om Lara Jean, en tonårstjej som genom åren skrivit passionerade kärleksbrev till sina förälskelser. Breven har dock aldrig skickats iväg, tills den ödesdigra dagen då lillasystern Kitty lägger dem på brevlådan.

Lara Jean måste nu konfrontera alla gamla kärlekar, bland annat snyggingen Peter Kavinsky (Noah Centineo).

En bild från Netflix-filmen To All The Boys I've Loved Before.

To All The Boys I’ve Loved Before är en av Netflix mest populära originalproduktioner.

I höstas kom beskedet att To All The Boys I’ve Loved Before får en uppföljare, och det redan i början av 2020. Den 12 februari har To All The Boys: P.S. I Still Love You premiär på Netflix och nu har den allra första trailern släppts.

I uppföljaren har Lara Jeans och Peters relation precis tagit fart på riktigt, med romantiska dejter och ömma kärleksförklaringar. Då dyker en annan kille upp från Lara Jeans förflutna – John Ambrose McClaren. Hur det påverkar förhållandet med Peter återstår att se, men tills premiären kan vi åtminstone kolla på den nya trailern (om och om igen).

Se trailern till To All The Boys: P.S I Still Love You:

Läs mer: 

Sanningen bakom bubbelpools-scenen i To All The Boys I’ve Loved Before

Noah Centineo har gjort en musikvideo till Justin Biebers låt Boyfriend

Sju filmer och tv-serier du kan se Noah Centineo i

Foto: Netflix