Se första trailern till Pretty little liars-uppföljaren The Perfectionists

Se första trailern till Pretty little liars-uppföljaren The Perfectionists

Saknar du Pretty little liars? Nästa år kommer seriens spinoff, The Perfectionists, som nu har släppt sin första trailer.

Det är nästan ett år sedan sista avsnittet av succéserien Pretty little liars sändes. Strax därefter stod det klart att serien får en spinoff, The Perfectionists.

The Perfectionists är baserad på böcker som är skrivna av Sarah Shepard, som även skrev böckerna som Pretty little liars baserades på.

I likhet med Pretty little liars utspelar sig serien i en mindre stad och handlingen fokuserar kring ett mord och tre tjejer som går på college.

Som FRIDA tidigare berättat kommer PLL-karaktärerna Alison (Sasha Pieterse) och Mona (Janel Parrish) vara en del av serien, och så även Disney Channel-stjärnan Sofia Carson.

Nu har första trailern släppts och det verkar som att Alison flyttar från Rosewood till Beacon Heights för att börja jobba på skolan där karaktärerna som serien kretsar kring pluggar. Även Mona syns tydligt i trailern men vad hon har för syfte i staden är ännu oklart.

Se trailern till The Perfectionists här

The Perfectionists har premiär under 2019.

Läs mer!
Gossip girl-stjärnan ska vara med i The Perfectionists
Allt vi vet om Pretty little liars spin off-serie – The Perfectionists
Disney channel-stjärnan är klar för Pretty little liars spin-off

Foto: Skärmdump Youtube