Tidshopp och omvända roller – det här händer när Riverdale kommer tillbaka

Tidshopp och omvända roller – det här händer när Riverdale kommer tillbaka

Riverdale har säsongsuppehåll men redan nu vet vi en hel del om vad som kommer att hända när serien kommer tillbaka.

Efter åtta avsnitt tar nu Riverdale en paus för säsongen och kommer tillbaka i januari. I avsnittet innan uppehållet hann det hända en hel del och kaos utbröt i slutet, något som lämnade oss alla med många frågor. Som tur var har Riverdales skapare Roberto Augirre-Sacasa avslöjat några saker kring handlingen framåt. Här är fyra som kommer hända när Riverdale kommer tillbaka.

1. Archie kommer tillbaka

I senaste avsnittet fick vi se Fred lämna av Archie och bege sig iväg helt själv. Kommer Archie komma tillbaka? För Seventeen har Roberto Aguirre-Sacasa avslöjat att det inte finns ett Riverdale utan Archie så han kommer definitivt komma tillbaka.

2. Varchie är inte över

I trailern till nästa avsnitt (som kommer först i januari) så får vi se att Veronica och Reggie kommer komma varandra nära. Vilket är kul eftersom Camila Mendes (Veronica) och Charles Melton (Reggie) är ett par på riktigt. Dock verkar det inte vara något seriöst utan Roberto menar på att Varchie ändå kan bli endgame.

3. Tidshopp

Riverdale är alltså satt i karantän vilket innebär att ingen får lämna staden eller komma in i den. Enligt Roberto kommer vi att få se ett helt nytt Riverdale i nästa avsnitt. För det första kommer det att vara ett tidshopp mellan det senaste avsnittet och det som kommer, vilket innebär att invånarna kommer att ha bott i det nya Riverdale ett tag när vi får se dem igen. Han beskriver nya Riverdale som en plats utan lagar där folk är väldigt rädda.

4. Omvända roller

I en intervju med The Wrap har Roberto också avslöjat att i ett av avsnitten som kommer så kommer det vara ombytta roller. Istället för att Jughead, Betty, Archie och Veronica är huvudrollerna så kommer istället Josie, Reggie, Kevin och Cheryl att vara det. Avsnittets titel är också ” Bizarrodale”.

Läs mer:

Då kommer Riverdale tillbaka efter säsongsuppehållet

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Foto: Netflix