therese lindgren malou efter tio

Se Therese Lindgrens första tv-intervju någonsin

Therese Lindgren medverkade i "Malou efter tio" vilket blev Youtube-stjärnans första tv-intervju någonsin.

Therese Lindgren har sedan starten varit öppen med att hon lider av panikångest. I går medverkade hon i sin första tv-sända intervju någonsin i Malou Efter tio, där hon pratade öppet om ångest, sin bok ”Ibland mår jag inte så bra” och om sin kanal.

Therese Lindgren: ”Det hade jag velat säga till mitt 15-åriga jag”

Therese berättar bland annat om när hennes föräldrar skilde sig när hon gick i gymnasiet, och att det var i samband med att hon fick börja ta ansvar och bli vuxen som ångest kom krypandes.

”Jag tror att det var första gången jag kom i kontakt med mina känslor. Tidigare hade jag blivit så curlad i livet och fått allting serverat. Och nu för första gången fick jag växa upp och i samma veva flyttade jag hemifrån, jag vara bara 17 år när jag flyttade hemifrån. Jag gick från barn till vuxen på ett år”, förklarar hon, och medger att det var därefter hon fick panikångest för första gången.

Relaterat: Så mycket tjänar Therese Lindgren på sin Youtube-kanal

”Det kändes som att jag höll på att kvävas. Jag fick inte luft. Men jag vet att jag hyperventilerade, så jag fick ju luft. Jag blev helt snurrig, det svartnade för ögonen. Och jag hittade hem. Jag stod i gamla stan och skulle gå till tunnelbanan där jag har gått i två år, men jag hittade inte hem”

Se hela intervjun här nedanför!

Läs mer:
Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?
8 gånger vi visste att Anders var Therese Lindgrens crush
Therese Lindgrens nya avslöjande – har alkoholproblem

Foto: Tv4