Therese-Lindgren-Guldbagge-galan-2017

Therese Lindgren om rädslan för att få en panikattack på Guldbaggegalan

I måndags var Therese Lindgren på Guldbagge-galan. I en ny video berättar hon om hur svårt det var för henne att gå dit och hur stolt hon är över sig själv.

I måndags gick Guldbagge-galan 2017 av stapeln där priser för bland annat priser för bästa kvinnliga huvudroll, bästa film och årets nykomling delades ut. På plats var flera kändisar men den personen som överraskade flest med att vara på plats var Therese Lindgren.

Therese har tidigare berättat om att tycker att det är jobbigt att vara bland mycket folk. Speciellt då hon är rädd för att få en panikattack. I en ny video berättar Therese om hur jobbigt det faktiskt var för henne att gå på galan.

Läs mer: Sno stilen av Therese Lindgren

Hon börjar med att berätta att hon i december bestämde sig för att gå men hon osade inte till eventet förrän några dagar innan. Innerst inne hoppades hon att hon inte skulle få plats, men det fick hon. Hon hoppades också att hon inte skulle hitta en klänning att ha på sig men det gjorde hon också.

Innan galan skulle börja mådde hon jättedåligt och ville inte gå, men tillslut bestämde hon sig för att göra det. Även om hon beskriver det hela till en början som jobbigt så är hon i slutändan otroligt glad att hon gick och hon är väldigt stolt över sig själv.

Hon avslutar videon med att säga:

– Jag trodde aldrig det skulle bli bättre för mig. Jag trodde aldrig jag skulle kunna gå på en gala. Jag trodde aldrig jag skulle kunna gå på ett möte, men jag kan det. Att ta kontroll över sitt liv, det går och jag vill bara säga det. För att i fall jag kan, så kan du.

Se hela videon här!

Läs mer:
Therese Lindgrens bästa tips om du vill äta mer veganskt
12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals
Då slutar Therese Lindgren med Youtube

Foto: Youtube/Thereselindgren