Therese Lindgren om Anders misslyckade frieri

Therese Lindgren om Anders misslyckade frieri

Efter att ha hittat tillbaka till varandra under förra våren planerar nu Therese Lindgren och Anders att gå vidare till nästa steg i förhållandet. Däremot gick inte frieriet som Anders hade tänkt sig.

Therese Lindgren och pojkvännen Anders har planer på att gifta sig! I senaste avsnittet av podcasten Therese & Zäta berättar Youtube-stjärnan om att hon råkat få reda på Anders tankar om ett frieri – innan det skulle hända.

Anders hade varit inloggad med sitt Instagram-konto på Thereses mobil och när hon satt och redigerade en video får hon upp ett direktmeddelande som hon först trodde var till sig själv.

– Hur var det, Anders skrev till dig på Instagram…, säger Therese Lindgren i podcasten.

Therese Zätterqvist fyller i:

– Anders har inte mitt nummer så han skrev på Instagram och skrev så här ”Jag hoppas att det här kommer fram till dig Therese, att du ser det här. Jag har en plan. Jag vill fria till Therese och du måste hjälpa mig att boka upp henne. Att du och hon ska gå på middag, du måste låtsas det för Thereses kalender är helt galen. Hjälp mig” Så skrev han.

– Och då svarade du något i stil med?, säger Therese Lindgren

– ”Absolut! Jag kan ju fråga henne om vi ska ta drinkar nästa fredag. Låter det som en plan? Det är lite snabbt inpå men vi kan ju hoppas att hon har en lucka”.

Det meddelandet får Therese Lindgren dessvärre upp på sin mobil. Först blir hon förvirrad då hon inte förstår vad och varför Zäta har skrivit till henne. Därför öppnar hon konversationen och ser allting. Det hela slutade med att Therese tog en skärmdump och skickade till Anders som satt i vardagsrummet under tiden.

– Då kom han och var så besviken, säger Therese Lindgren.

Läs mer!
12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals
Nu säljer Therese Lindgren sin lägenhet – se alla bilder här
Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

Foto: Ola Axman, Instagram