Therese Lindgren: "Jag ångrar göra slut-videon om Anders"

Therese Lindgren: "Jag ångrar göra slut-videon om Anders"

Hennes video där hon pratar om när ex-pojkvännen Anders gjort slut har blivit väldigt uppmärksammad och omtalad. Ett år senare berättar Therese Lindgren för FRIDA att hon däremot ångrar att hon ens publicerade den.

Therese Lindgren, 29 år, är en av Sveriges största YouTubers. Ända sedan hon startade sin kanal har hon varit väldigt personlig och pratat öppet om bland annat sin panikångest, varför hon är vegan och sitt kärleksliv. Hennes före detta fästman Anders syntes i många av hennes videos och när det plötsligt tog slut, i mars förra året, satte sig Therese direkt framför kameran. Det är idag hennes mest sedda klipp men trots det är hon inte helt nöjd med att hon publicerade den.

– Jag kan ångra att jag gjorde den där videon. Det var första gången jag spelade in när jag var mitt uppe i det. Att jag direkt efter att ett femårigt förhållande tagit slut satte mig och grät framför kameran, säger hon till FRIDA.

Video: Therese Lindgren om panikångest

Precis som många andra som precis blivit dumpade tänkte hon inte riktigt igenom det.

– Jag gjorde det för att jag var arg på honom och ville få allas medlidande. Samtidigt har jag hört att så många tycker om den så den ligger ändå kvar. Han blev inte arg över den, jag frågade först och han fick se den innan jag la ut den.

Även om förhållandet är över hörs de nästan varje dag och en del följare har inte riktigt släppt att det tagit slut.

– Det är många yngre tjejer som har slängt saker på hans dörr, bananer och sådant. De har ropat att ”Du gjorde slut med världens bästa tjej.”


Videon som Therese egentligen ångrar – men låter ligga kvar på sin kanal eftersom den har hjälpt många andra.

Mer om Therese Lindgren:
Så gör Therese Lindgren comeback efter dödspranket
Omslagsfotografering med Therese Lindgren
Therese Lindgren i tårar: ”Jag vill sluta med YouTube”

Foto: Ola Axman, YouTube.com/Therese Lindgren