Therese-Lindgren-anders

Therese Lindgren får en egen tv-serie

Äntligen har Therese Lindgren släppt sin stora nyhet. Hon ska nämligen få en egen tv-serie.

Tidigare idag så la Therese Lindgren ut en insta-story där hon hintade att det skulle komma en stor nyhet. Nu har hon äntligen avslöjat att hon ska få en egen tv-serie.

I vloggen får vi se Therese äta lunch med Adam Alsing och deras lunch kraschas av inga mindre än Carina Berg och Christine Meltzer som båda välkomnar Therese till Kanal 5-familjen.

Det nya Therese ska göra är nämligen en tv-serie på Dplay som kommer att heta Therese testar, precis som hennes Youtube-videos.

– Det är så sjukt att mitt liv har blivit som det har blivit. Jag är liksom bara en liten småstadstjej från Nynäshamn utan kompisar, säger Therese i videon.

Hon berättar också att hon kommer att filma och redigera med sin egen utrustning så att det fortfarande ska kännas som hennes material. I ett avsnitt ska hon stå kroki-modell, där hon står naken och personer ska måla av henne. Hon berättar också att hon ska testa olika mensgrejer och andra roliga saker.

Therese säger också att det här inte kommer förändra något på hennes Youtube-kanal utan det här kommer bara vara något extra.

Läs mer:
Är det här beviset på att Therese Lindgren och Anders har förlovat sig?
Nu har Therese Lindgrens nya klädkollektion släppts – se alla plagg här!
Nu säljer Therese Lindgren sin lägenhet – se alla bilder här

Foto: Ola Axman