Therese-Lindgren-angest

Therese Lindgren: ”Det här hade jag velat säga till mitt 15-åriga jag”

Therese Lindgren pratar ofta om ångest och nu har hon besökt Ångestbilen där hon bland annat berättade vad hon skulle vilja säga till sitt 15-åriga jag.

Ångestbilen plockar upp olika kända personer för att prata om personens högstadietid. De pratar bland annat om vem personen var då, vad de hade ångest över och vad de önskat att de vetat då, som de vet nu. En som varit gäst i programmet är Therese Lindgren.

Läs mer: 12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals

I programmet berättar Therese om hur hon var i högstadiet. Bland annat att hon gick igenom olika perioder i skolan, och hoppade emellan grupper och testade på olika stilar för att hitta sin identitet.

– Under en period så ville jag vara emo, och färga håret svart! Jag gjorde inte det, men jag ville det. Sminkade mig mörkt, och hade säkerhetsnålar i kläderna. Och sen ville jag vara med i moderata ungdomsförbundet och skulle börja ha skjorta i skolan. Jag gick in i så många olika roller.

Läs mer: Så mycket tjänar Therese Lindgren på sin YouTube-kanal

Hon berättar också att hon hade ångest när hon var 15, utan att egentligen veta om det.

– Hade ni frågat mig när jag var 15 så jag hade nej jag har ingen ångest, men när jag tänker efter så hade jag nog ångest för jättemycket olika anledningar. Ångest inför skolan, ångest inför att inte veta vem jag var, ångest inför att räcka upp handen, ångest inför omklädningsrummet innan gympan, ångest inför att bli vald sist på gympan. Det var jättemycket som var ångestladdat.

I programmet får Therese också frågan vad hon skulle säga till sitt 15-åriga jag om hon kunde.

– Jag hade bara försökt säga till mig själv att vara lugn, att inte stressa så mycket, att allting kommer att bli bra och ordna sig. Att det som är det viktigaste just då inte är viktigast alls om ett par år.

Se hela avsnittet här!

Läs mer:
Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?
8 gånger vi visste att Anders var Therese Lindgrens crush
Therese Lindgrens nya avslöjande – har alkoholproblem

Foto: Ola Axman