therese lindgren anders ihop

Therese Lindgren och Anders är tillsammans igen – se videon här

I en rörande video på Youtube bekräftar Therese Lindgren att hon och pojkvännen Anders är tillsammans igen.

Det var i mars förra året som Therese Lindgren publicerade sin uppmärksammade video där hon grät in i kameran och mellan snyftningarna förklarade att hon och fästmannen Anders gjort slut, efter fem år tillsammans.

– Jag kan ångra att jag gjorde den där videon. Det var första gången jag spelade in när jag var mitt uppe i det. Att jag direkt efter att ett femårigt förhållande tagit slut satte mig och grät framför kameran, sade hon till FRIDA om klippet.

– Jag gjorde det för att jag var arg på honom och ville få allas medlidande. Samtidigt har jag hört att så många tycker om den så den ligger ändå kvar. Han blev inte arg över den, jag frågade först och han fick se den innan jag la ut den, fortsatte hon.

Men nu har vinden vänt. Redan tidigare i år har Therese hintat om att hon har en ny crush i sitt liv – och i går bekräftade hon att hon och Anders har blivit tillsammans igen.

therese lindgren anders 2016

Therese och Anders är tillsammans igen!

I en vlogg där hon beskriver sin jakt på lycka säger hon att hon har ett par pusselbitar som gör att hon blir glad, och när hon öppnar sin ytterdörr står Anders där.

Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

– Det här är min pojkvän. Jag tror att han är en av mina pusselbitar, säger hon i klippet.

Se hela videon här nedanför!

Foto: Ola Axman/Skärmdump ur Therese Lindgrens vlogg