therese-lindgren-anders

Therese Lindgren: ”Anders har friat till mig tio gånger i år”

För två veckor sen började det ryktas om att Therese Lindgren är förlovad efter en detalj på hennes Youtube-kanal. Nu berättar hon i podden om att Anders friat flera gånger.

Tillsammans med sin kompis Therese ”Zäta” Zätterqvist har Therese Lindgren podden Therese & Zäta. I ett av deras avsnitt svarar Therese och Zäta på frågor från sina lyssnare.

Läs mer: Therese Lindgren om Anders misslyckade frieri

En av frågorna handlar om att inte vara redo för att gifta sig.

– Om en man och en kvinna älskar varandra, de har varit tillsammans i flera år. Mannen bestämmer sig för att fria till henne, kvinnan säger nej för att hon inte känner sig redo. Vad ska de göra? Ska förhållandet fortsätta och vara detsamma och vad kommer mannen att känna? läser Therese upp.

Zäta svarar att det för henne är viktigt med bra kommunikation och att prata om det. Hon säger också att det inte behöver bli drama utan att de som par borde bestämma att de pratar om det igen om sex månader.

Therese berättar då att Anders friat till henne runt tio gånger i år och att hon sagt nej men att han ”hoppat upp på hästen igen”

– Det behöver kanske inte bli en för stor grej, säger Therese.

Det är ännu oklart om Therese och Anders är förlovade eller inte. För två veckor sen skrev hon i beskrivningen till en av sina Youtube-videos att Anders var hennes ”fästman” och i sin senaste Youtube-video har Therese en bild på en hand med en ring på men hon nämner det aldrig i videon.

Läs mer:
Är det här beviset på att Therese Lindgren och Anders har förlovat sig?
Therese Lindgren får en egen tv-serie
Test! Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

Foto: IBL, Instagram/Thereselindgren