The-originals

The Vampire diaries-karaktären kan dyka upp i The Originals

Nu har vi fått säga hejdå till The Vampire diaries men som tur är finns spinoff-serien The Originals kvar och det kan vara så att vi får återse några karaktärer där.

Varning för spoilers!

Även om The Vampire diaries slutade lyckligt på många sätt så slutade det också sorgligt på många andra. Men för dig som redan saknar serien så finns det lite hopp om att få se några av karaktärerna igen.

Läs mer: The Vampire diaries-skaparen förklarar det sorgliga slutet

Spinoff-serien till The Vampire diaries, The Originals, är just nu inne på sin fjärde säsong och The Vampire diaries-skaparen Julie Plec har hintat om att några av karaktärerna kan komma att dyka upp i The Originals.

I sista avsnittet av The Vampire diaries så får vi se att Caroline och Alaric startar en skola för begåvade barn. Till skolan donerade Klaus massa pengar. Något som fick många att hoppas på en återförening mellan Klaus och Caroline. Även om det inte hände i The Vampire diaries så kan det eventuellt hända i The Originals. Till The Hollywood reporter säger Julie Plec att om det blir en femte säsong av The Originals så kan en reunion bli aktuell och blir den inte det, kanske det eventuellt blir en spin-off med Klaus och Caroline .

Läs mer:
Åtta gånger vi känt igen oss i The Vampire diaries
Nina Dobrev om att vara skådespelerska: ”Du måste vara hårdhudad”
Här visar Nina Dobrev upp nya kärleken!

Foto: IBL