Filmen A star is born

The sun is also a star – allt om Charles Meltons nya film

Vad handlar filmen om?

De flesta av oss känner igen Charles Melton från Riverdale, men nu får vi en ny anledning att titta på honom. Charles är en av huvudrollsinnehavarna i kommande filmen The Sun Is Also A Star där han spelar mot bland annat Yara Shahidi.

Den som följt Meltons instagramkonto har sett att han delat med sig av scener ur filmen. Bland annat dessa:

Filmen är baserad på boken med samma namn och handlar om Natasha, en tjej som lutar sina livsval mot vetenskap och fakta. Att ödet eller någon högre makt skulle styra hennes liv är inte aktuellt. Och visst har hon drömmar, men hon vet allt för väl att de aldrig kommer slå in. Kanske har det att göra med att hennes familj strax ska utvisas till Jamaica och hon ska lämna USA, landet hon älskar, om bara 12 timmar.

Med ödet kanske vill annorlunda?

På ett café möter hon Daniel, en välartad student som satsar på att vara duktig i skolan och leva upp till sina föräldrars förväntningar. Daniel är ingen poet eller drömmare, men när han ser Natasha förändras hans världsbild totalt. Han blir övertygad om att livet har en gemensam plan för dem båda och att deras vägar korsas av en anledning. Det finns miljoner möjligheter för dem, men vilken väg kommer de ta?