The-chilling-adventures-of-sabrina-nya-sasonger

The Chilling Adventures of Sabrina får en tredje och fjärde säsong

I vår kommer The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2 men redan nu är det klart att serien kommer få ytterligare två säsonger.

I höstas kom den nya Netflix-serien The Chilling Adventures of Sabrina som är en ny version av den gamla serien Sabrina Tonårshäxan. Serien är betydligt mörkare än den tidigare men vi får fortfarande följa Sabrina som är häxa som måste välja mellan den övernaturliga världen och den vanliga världen.

Redan innan den första säsongen haft premiär stod det klart att det blir en säsong som kommer i vår. Förra veckan kom också ett julavsnitt av serien. Nu bekräftar Netflix att vi kommer få ännu mer Sabrina framöver. De har nämligen förnyat serien med två säsonger till. 16 nya avsnitt kommer att börja spelas in under 2019. Det innebär att de två säsongerna kommer att bestå av åtta avsnitt vardera.

https://www.instagram.com/p/BriceGNgsCV/

Säsong 2 har premiär i april

I julavsnittet fick vi veta mer om Sabrinas bakgrund och vi fick även se henne och Harvey gå skilda vägar på riktigt. I trailern till säsong 2 så får vi se Harvey och Roz komma varandra nära och Satan fortsätter sin kamp för att få över Sabrina till den mörka sidan. Säsong 2 har premiär den 5 april 2019.

Det vi vet hittills om säsongen är att det inte kommer att vara något tidshopp och att säsongen ska bestå av nio avsnitt. Vi vet också att vi kommer få se två nya karaktärer. Alexis Denisof kommer att spela Ms. Wardwells pojkvän Adam Mastersand som inte vet om att hon egentligen är en annan person. Jedidiah Goodacre ska spela Dorian Grey som är en nattklubbsägare.

Läs mer:

Allt vi vet om The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2

Sabrina-stjärnan om inspelningen: ”Han var den enda jag inte kom överens med”

Riverdale-skaparen om hur Ben kunde dyka upp i The Chilling Adventures of Sabrina

Foto: Netflix