The Chainsmokers-stjärnan var otrogen – se flickvännens hämnd här

The Chainsmokers-stjärnan var otrogen – se flickvännens hämnd här

Vad skulle du göra om du fick reda på att din partner varit otrogen? Tori Woodward, ex-flickvännen till Alex Pall i The Chainsmokers, outade honom på sin story på Instagram.

Alex Pall och Tori Woodward var tillsammans i fyra år. För tre år sedan slog han och Andrew Taggart igenom som dj-duon The Chainsmokers.

Paret har fortsatt vara tillsammans och på deras respektive Instagram-konton har vi fått se både kärleksförklaringar till varandra och när de reser jorden runt tillsammans. Men precis som med flera andra som blir stjärnor över en natt så har det cirkulerat en hel del otrohetsrykten om Alex Pall.

Flickvännen har däremot valt att tro på honom och inte lyssnat på ryktena då han hela tiden förnekat det. Men för någon dag sedan fick Tori tag på en film från en övervakningskamera (var det är filmat eller hur hon fått tag på det är inte känt) där hennes pojkvän kysser en annan tjej.

Som hämnd la hon upp videon på sin story på Instagram tillsammans med en text där hon bland annat skriver att han gjorde allt han kunde för att hon inte skulle lägga upp den men att han inte har bett om ursäkt.

Tori skriver också att hon gör det för att män inte ska hållas om ryggen när de gör sådana här saker och att det är viktigt att respektera kvinnor. Hon berättar att hon valt att avsluta relationen med honom och uppmanar alla andra, som är i samma situation, att göra samma sak.

Se bilderna från Toris Instagram stories här!

[allergallery id=”58047″]

Läs mer!
Test: Borde du göra slut med din partner?
Sex tecken på att hen vill göra slut
Otrohet – är det okej eller nej?

Foto: Instagram/@ToriWoodward