teen wolf 6b

Sju teorier om vad som händer i sista avsnitten av Teen Wolf

Snart drar de sista tio avsnitten av Teen Wolf igång. Här är FRIDAs sju teorier om hur succéserien kommer att avslutas med flaggan i topp.

Den 30 juli drar de sista avsnitten av Teen Wolf igång. Säsong 6B ryktas vara blodigare, råare och läskigare än någonsin tidigare och nu är det dags för oss att ta farväl av Scott, Stiles, Lydia, Malia och resten av gänget. Men vad de sista tio avsnitten egentligen handlar om är fortfarande oklart – även om många har idéer om vad som ska hända. Här är FRIDAs sju teorier om vad som sker i sista avsnitten av Teen Wolf.

1. Stiles dör
Linden Ashby, som spelar Stiles pappa Sheriff Stilinski, har berättat i flera intervjuer att många kommer att dö i de sista avsnitten. I de trailers som har släppts syns Stiles till, men det har också bekräftats att han inte kommer att spela en central roll i slutet av serien. En av seriens manusförfattare har twittrat sin favoritreplik från sista avsnitten som lyder ”Jag kan inte förstå att ____ är död”. Varför många tror att det är Stiles är för att Scott desperat är på jakt efter någons mördare i en trailer – och just då är det Mr. Argent han letar efter.

2. Hela gänget blir ”tagna” – därför blir Scott omega

I den första trailern för säsong 6B får vi se Scott med gula ögon, det vill säga att han inte längre är en alpha utan omega. Skulle det kunna innebära att han blir den enda kvar när alla andra har försvunnit? Det har också ryktats om hela Teen Wolf kommer att börja om i en ny version med nya skådespelare efter de sista avsnitten. Kan det betyda att Scott behöver ett nytt pack när alla andra har lämnat honom?

3. Scott + Malia

Förra delen av säsong sex handlade om Lydia och Stiles – och nu verkar Scotts kärleksliv stå i fokus igen. I ett kort klipp ser vi Malia och Scott i duschen tillsammans tätt omslingrade. Frågan är bara om det är ett ytterligare tecken på att Stiles inte längre är med i bilden?

4. Byter världarna plats?

”Vad är alla rädda för?”, säger Malia i trailern. ”Oss”, svarar Scott. Tidigare i trailern säger Lydia att de har öppnat portarna mellan de två världarna. En av våra teorier är att världarna i själva verket har bytt plats och att det är därför alla andra är rädda för gänget. ”Säsong 6B handlar väldigt mycket om att gänget blir outsiders igen”, förklarar seriens skapare Jeff Davis kryptiskt i en intervju med Entertainment Tonight.

5. Vad pratar killen om i början?

I den senaste trailern för sista säsongen är det en ny kille i början som pratar om DNA och olika organismer. ”Tror du att DNA förändras?” säger han till Mason vilket skulle kunna vara ytterligare en vink till att The Wild Hunt verkligen har ställt till världarna.

6. Kommer ALLA tillbaka?
Derek, Jackson, Kate Argent – listan kan göras lång på de karaktärer som återvänder i de sista tio avsnitten. Därför är vår egna teori att, just på grund av att Scott och Malia hittar varandra, att även Allison Argent dyker upp igen – bara för att ställa till det ytterligare.

7. Har den nya säsongen något med avslutet att göra?

Kan det vara så att alla karaktärer blir ”tagna” i slutet av Teen Wolf – för att göra plats åt de nya karaktärerna som ska spela in nästa säsong av serien? Vi kan bara undra.

Läs mer:
Dylan O’Briens fina avskedsord om Teen Wolf
Nu planeras en ny säsong av Teen Wolf – men inte som du tror
Fem saker vi vet om de sista avsnitten av Teen Wolf

Foto: MTV