Teen-wolf-stiles

Teen Wolf-fansens rädsla: Stiles kommer att dö

Enligt uppgifter ska Dylan O’Brien som spelar Stiles i Teen Wolf redan vara klar med inspelningarna av serien. Något som fått fansen att börja spekulera i att han kommer att dö.

Sista säsongen av Teen Wolf är i full gång och de allra sista avsnitten av serien kommer nästa år. I våras råkade Dylan O’Brien som spelar Stiles i serien ut för en olycka vilket gjorde att många undrade om han ens skulle vara med i säsong 6. Men som tur var är Stiles med men dock inte så mycket som många nog hoppades. Enligt Teen Wolfs producent Jeff Davis så krockade inspelningarna av säsong 6 med en filminspelning som Dylan O’Brien hade och det är därför han inte är med så mycket.

Läs mer: OMG! Någon kommer att dö i sista säsongen av Teen Wolf

Nu har fansen börjat oroa sig igen för Dylans öde i Teen Wolf. En av de som arbetar med serien har nämligen delat en bild på sig och Dylan där han skrivit att han arbetat klart med Dylan och tackar honom för den här tiden och alla minnen. Ett inlägg som nu tagits bort.

Något som gjort att fansen nu är rädda för att Dylan kommer att dö eftersom han redan filmat klart när de sista avsnitten inte ens är färdig inspelade. För att lugna fansen så har en annan som arbetar med Teen Wolf tagit till Twitter för att förklara att tv-serier inte alltid spelar in scener i ordning, och speciellt inte när stjärnor som Dylan O’Brien har andra projekt också.

Det verkar alltså som att Stiles öde ännu inte är bestämt utan vi får helt enkelt vänta tills den sista delen av säsong 6 för att se vad som händer.

Läs mer:
OMG! Kommer det en Teen Wolf film?
Bildspecial: Vad som egentligen hände när vi träffade Teen Wolf
Exklusiv intervju: Teen Wolf-casten berättar vad som egentligen händer under säsong sex

Foto: IBL