Se Taylor Swift som barn i musikvideon Christmas Tree Farm

Se Taylor Swift som barn i musikvideon Christmas Tree Farm

Taylor Swifts nya musikvideo Christmas Tree Farm är en riktig nostalgifest i sann VHS-anda!

Sångerskan Taylor Swift har verkligen rotat djupt i den gamla VHS-lådan för att hitta material till Christmas Tree Farm! Musikvideon, som nyligen släpptes på Youtube, består nämligen av klipp från hennes barndoms jular.

Här får vi se en bra mycket yngre (och väldigt söt) Taylor, såväl i pulkabacken som i knät på jultomten. Videons största ögonblick är dock när hon hittar en gitarr under julgranen. Kort sagt – en rejäl dos julpepp. Och precis som låttiteln antyder växte sångerskan faktiskt upp på en julgransodling i Pennsylvania innan flytten till Nashville, Taylor-kuriosa som de mest inbitna fansen visserligen redan vet.

https://www.instagram.com/p/B5t_eQCjus5/

Christmas Tree Farm har redan fått över 6 miljoner visningar på Youtube, men faktum är att låten bara är drygt en vecka gammal. Enligt representanter till Taylor skrevs den förra söndagen, och 29-åringen har alltså arbetat riktigt hårt – och snabbt – för att få ut den lagom till andra advent.

Tyvärr syns inga av Taylors numera världskända katter i videon, men känner vi artisten rätt lär de snart dyka upp på Instagram ändå!

https://www.instagram.com/p/B5sSbVzDSmA/

Se musikvideon till Christmas Tree Farm med Taylor Swift:

Läs mer: 

Taylor Swift är historisk – mest framgångsrika artisten någonsin

Se första bilderna på Taylor Swift som katt i filmen Cats

Taylor Swift släpper ny singel: ”Ska få folk att må bättre”

Foto: Isabel Infantes//TT