Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde

Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde

Att noga tänka i genom sina tatueringsbeslut kan tänkas vara en självklarhet – men inte för de här kändisarna. Vi har listat sju tatueringar kändisarna ångrar!

Demi Lovato
Demi Lovato gjorde 12 tatueringar innan hon fyllde 20 år – något som hon i dag ångrar.

– Jag har funderat på att ta bort vissa tatueringar. Jag tror inte att jag vill att det ska stå rock and roll på mitt långfinger när jag blir äldre, men skit samma. Nu är jag ung och kan bära upp det så får jag oroa mig för resten senare, säger Demi Lovato i programmet Live! With Kelly And Michael.

Se intervjun nedan!

Liam Payne
Liam Payne ångrar sin första tatuering på armen som föreställer fyra pilar.

– Jag vaknade upp dagen efter och det första jag tänkte på var hur jag skulle få bort den här tatueringen. Min mamma grät och min pappa grät nog också lite så jag förstod snabbt att det var ett dåligt beslut, säger Liam Payne i en intervju med Ellen Degeneres.

Se intervjun nedan!

Peg Parnevik
Peg Parnevik har tatuerat in citatet: Dör för dig på armen. Tatueringen symboliserar hennes kärlek till släkten Parnevik, men många gånger har det misstolkats. Folk tror nämligen att hon är ett stort Danny Saucedo-fan eftersom att han har en låt med samma titel. I hennes och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk berättar hon att hon har fått mycket skit för den.

– Jag hatar den. Jag vill ta bort den, göra en cover up över den, säger hon.

Harry Styles
Harry Styles har flera tatueringar och han är medveten om att vissa inte är särskilt fina.

– Jag har många fula och dumma tatueringar, men jag vet inte om jag ångrar dem. Min dummaste tatuering sitter på min stortå där det står ”stor”, säger Harry Styles i en intervju med James Corden.

Se intervjun nedan!

Justin Bieber

Vem saknar inte Jelena? Inte Justin Bieber i alla fall! Han försökte nämligen dölja tatueringen av Selena Gomez.

– Det här är min förre detta flickvän så jag försökte att dölja hennes ansikte genom att skugga det, men folk vet redan vem hon är, säger Justin Bieber i en intervju med GQ magazine.

Se intervjun nedan!

Cheryl Cole
Cheryl Cole hade en tatuering som hon ville täcka över. Efter att hon drabbades av sjukdomen malaria bestämde hon sig för täcka den tidigare tatueringen med en ny som föreställer ett par rosor längs med ryggen och rumpan.

– Det tog tre tillfällen att göra hela tatueringen. Det var värt det även om det kostade lika mycket som en liten bil, säger Cheryl Cole i en intervju med Graham Norton.

Se intervjun nedan!

Zayn Malik

Det är inte bara Justin Bieber som har tatuerat in sin ex-flickvän. Zayn Malik har gjort det två gånger! Han har tidigare haft ett porträtt av sin ex-fästmö Perrie Edwards på armen, men täckt över den med något annat. Nu får vi se hur han gör med tatueringen av sin ex-flickvän Gigi Hadids ögon.

Här är Gigi Hadids ögon!

Läs mer!
Det betyder kändisarnas tatueringar
18 tatueringar du och din BFF kommer vilja göra när ni fyller 18
17 tatueringar inspirerade av One Direction (så fina!)

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL