Swedish House Mafia spelar i Stockholm – och släpper ny musik

Swedish House Mafia spelar i Stockholm – och släpper ny musik

Swedish House Mafia är tillbaka. Nu släpper de äntligen ny musik och arrangerar en stor konsert i Stockholm. Detta är allt vi vet.

Har du sett den mystiska nedräkningen på Swedish House Mafias hemsida? De hemlighetsfulla affischerna på stan? Eller det kryptiska twitterinlägget från Axwell?

Vi har redan fått veta att gruppen ska återförenas – men nu vet vi äntligen vad allt buzz beror på.Under ett väldigt hemligt pressevent på Berns i Stockholm under måndagen avslöjade EDM-trion att de kommer att släppa ny musik och ha en stor konsert under 2019.

Runt om i lokalen bar folk tröjor med siffrorna ”04.05.19”, vilket även visade sig vara konsertdatumet för Stockholm på Tele2 Arena den 4 maj 2019.

– Vi tänkte börja med Stockholm, vi tycker Stockholm känns viktigt. Därför har vi bjudit hit alla idag, säger Steve Angello.

Axel Hedfors, Steve Angello och Sebastian Ingrosso berättade under presskonferensen att de bestämt sig för att komma hem. På frågan om det kommer ny musik sa de ”det får ni höra om ni kommer dit”.

Det är fem år sedan Swedish house mafia gick ut med att de valt att lägga av och istället satsade de på egna projekt. Nu lägger de sina egna projekt åt sidan och återförenas. Under presskonferensen fick de också frågan om de kommer att bli en världsturné där de svarade att de börjar med Tele2 och sen får vi se.

Biljetterna släpps lördagen 27 oktober klockan 12.00 via Live nation.

Foto: TT