biopremiarer-2017

Största biopremiärerna att se fram emot 2017

2017 ser lovande ut av många anledningar. Inte minst på grund av alla spännande biofilmer som har premiär. Här är filmerna vi ser mest fram emot.

Marcus och Martinus- Tillsammans mot drömmen
Marcus och Martinus Gunnarsen, de norska bröderna som stulit alla tjejers hjärtan kommer nu att synas på bioduken. Den 20 januari är det premiär för deras film, där vi får följa med på deras resa till framgång. En film du verkligen inte vill missa!

Se trailern här:

Skönheten och odjuret
Efter två år får vi äntligen se Emma Watson på den vita duken igen, och det bästa är att vi får se henne i rollen som Belle i Disneys remake av Skönheten och odjuret. Vi är så taggade! Filmen har premiär den 17 mars men fram tills dess kan du drömma dig bort med den magiska trailern:

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Captain Jack Sparrow är tillbaka! Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales heter den femte filmen i den äventyrliga serien och har premiär den 24 maj. Kolla in trailern här:

https://www.youtube.com/watch?v=6rrUvcZFzFA

Läs också: 25 kärleksfilmer som är perfekta att se i helgen

Wonder Woman

Alla vi som har hoppats på att få se en kvinnlig superhjälte i huvudrollen kommer äntligen få uppleva detta 2017 med filmen Wonder Woman. Filmen har premiär den 2 juni och utifrån trailern ser den ut att vara riktigt häftig.

Dumma mej 3

Oavsett hur gammal man är, är det omöjligt att inte älska minionerna och Gru. Nu är dem tillbaka för en tredje gång i filmen Dumma mej 3. Var beredd på skrattattack den 30 juni.

Spider-man: Homecoming

I sommar kommer det en helt ny Spiderman-film och den här gången med Tom Holland i huvudrollen. Ett annat känt ansikte vi får se i filmen är Zendaya. Spider-man Homecoming har biopremiär den 7 juli.

Dunkirk

Att Harry Styles gör filmdebut var en av de största nyheterna förra året. Den 17 juli kommer du äntligen att kunna se honom som Tommy i krigsfilmen Dunkirk. I filmen spelar han en soldat mot andra kända skådespelare som Tom Hardy och Cillian Murphy.

Kan du se Harry i trailern?

Läs också:
Nu är trailern till emoji-filmen här
8 fantastiska biosalonger du bara måste besöka
17 första filmkyssar vi bara älskar

Av: Namita Arora