stjarnornas sjukdomar

Stjärnornas mystiska sjukdomar

Selena Gomez är kanske den mest omtalade stjärnan med en sjukdom, men hon är långt ifrån ensam. Här är kändis-tjejerna som också lider av sjukdomar.

Det var under 2013 som Selena Gomez ställde in sin Australien-turné och ryktades ha sjukdomen Lupus. Förra året bekräftade stjärnan att hon har sjukdomen där immunförsvaret angriper den egna kroppen och nyligen blev Selena återigen tvungen att ställa in sin turné.

– Jag har upptäckt att ångest, panikattacker och depression kan vara biverkningar av Lupus, något som i sig innebär extra utmaningar, säger Selena till People.

Läs också: Selena Gomez är sjuk: tar ledigt resten av året

Någon som också öppet pratat om sin sjukdom är modellen Bella Hadid. Både hon själv, hennes yngre bror och hennes mamma lider av sjukdomen Kronisk borrelia. Nyligen delade Bella med sig av den tuffa sjukdomen genom en bild när hon får behandling tillsammans med texten ”varje dag”.

Bella h
bella

Bella och hennes mamma stöttar varandra på sjukhuset.

Andra kändisar som lider av olika sjukdomar är bland annat Miley Cyrus, Sarah Hyland och Kim Kardashian. Miley, som är känd för att vara galen på scen, har i själva verket hjärtsjukdomen Tachycardia. Hennes hjärta slår snabbare än normalt och hon har berättat att det inte går en minut på scenen utan att hon tänker på det.

Läs också: Kliv åt sidan Gigi Hadid, nu tar kändissyskonen över

Även Modern family-stjärnan Sarah Hylands organ sviker. Sedan Sarah var liten har hon kämpat med en njursjukdom. 2012 fick hon äntligen genomgå en operation där hennes underutvecklade njure byttes ut mot en frisk. Donatorn var hennes egen pappa.

Sarah

Om Miley och Sarahs sjukdomar sitter inuti kroppen är Kim Kardashians lite mer synlig. Under 2011 fick nämligen Kardashian/Jenner-systern diagnosen Psoriasis, som både ger inflammation i huden, men som även kan påverka organen.

Kim

Vi skickar lite styrka till alla stjärnor och hoppas att ännu fler vågar vara öppna med att de inte mår bra!

Läs också:
Fansen rädda efter Liams sjukdom
6 tecken på att du kan ha ångest
Bianca Ingrosso: ”Mitt liv gick ut på att spy

Av: Johanna Bengtsson

Foto: IBL