Sofia-Richie-Brooklyn-beckham

Sofia Richie ryktas dejta en ny kändiskille

Det är några veckor sen Sofia Richie och Justin Bieber gjorde slut. Nu ryktas Sofia Richie dejta en ny kändiskille, det är dock oklart vem hon faktiskt dejtar, då hon ryktas dejta två olika personer.

För några veckor sen kom nyheten om att Justin Bieber och Sofia Richie gjort slut. De hade då bara dejtat i sex veckor. Enligt uppgifter till TMZ ska förhållandet aldrig ha varit på allvar från början.

Läs mer: Därför har Justin Bieber och Sofia Richie gjort slut

Sofia verkar dock redan ha gått vidare från Justin. I förrgår sågs hon nämligen ute tillsammans med ingen mindre än Brooklyn Beckham. Brooklyn har tidigare varit tillsammans med Chloë Grace Moretz men paret gjorde slut i augusti.

Sofia och Brooklyn sågs ute vid midnatt i Los Angeles. De skrattande tillsammans och verkade ha väldigt roligt (en kul detalj är att Sofia hade på sig Purpose Tour-byxor!). Om de dejtar är dock oklart, och det kan vara så att de bara är vänner. Men visst vore de söta tillsammans?

Det är dock inte bara Brooklyn Beckham som Sofia har setts med utan igår publicerade hon en bild på henne och Anwar Hadid, Bella och Gigi Hadids bror. På bilden sitter de tillsammans i en bil nära varandra, och om bilden har Sofia skrivit, ”Wiseguyy”. Tror ni Sofia dejtar Anwar?

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs mer:
Chloë Grace Moretz och Brooklyn Beckham gjorde slut efter bråk på konsert
Se första kyssbilden på Justin Bieber och Sofia Richie
8 saker du bara måste veta om Sofia Richie

Foto: IBL