Snart ser du Lucy Hale i ny skräckfilm (som verkar skitläskig!)

Snart ser du Lucy Hale i ny skräckfilm (som verkar skitläskig!)

Lucy Hale byter ut sin fight mot A till att bekämpa onda andar. Nu landar hon rollen i en ny, läskig skräckfilm.

I sju säsonger har Lucy Hale hemsökts av A i Pretty Little Liars. Men Lucy verkar inte ha tröttnat på creepy meddelanden och kusliga telefonsamtal. Nu står det klart att hon fortsätter med skådespeleri även efter PLL, i skräckfilmen Truth or Dare.

I filmen får vi följa ett gäng collagestudenter i Mexiko som luras till att spela en övernaturlig version av sanning eller konsekvens. Men spelet slutar inte där, utan följer med studenterna hem…

Läs mer: Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

Regissören bakom filmen har gjort mängder av skrämmande skräckisar förut, så vi antar att inte denna kommer att vara mindre läskig. När filmen har premiär är dock ännu oklart.

Om du inte får nog av Lucy kan vi även berätta att hon fått huvudrollen i dramat Life Sentence, alltså livstidsstraff på svenska. Där spelar Lucy en tjej som lever livet fullt ut eftersom hon tror att hon har obotlig cancer, vilket till slut visar sig vara helt fel.

Innan vi får se Lucy på bioduken följer vi upplösningen i de allra sista avsnitten av Pretty Little Liars. Så spännande!

Läs mer:
Nio partners i Pretty little liars vi skulle vilja dejta
De hetaste scenerna från våra favoritserier
Se den helt nya trailern för Pretty little liars säsong 7B

Foto: IBL