Snapchats nya funktion!

Snapchats nya horoskop-funktion – se hur bra du och din crush passar

Nu har Snapchat fått en sprillans ny funktion! Med den nya astrologi-funktionen kan du få ta del av dina (och dina vänners) dagliga horoskop. Läs mer här!
INSTAGRAM FYLLER 10 ÅR – HÄR ÄR DE MEST MINNESVÄRDA BILDERNA
Slå på ljud

Nu rapporterar sajten Bustle att Snapchat får en helt ny astrologi-funktion! Den nya funktionen gör att du får dagliga horoskop-uppdateringar till din telefon, där man samtidigt kan jämföra sitt och sina vänners stjärntecken.

Den nya funktionen kommer ge dig detaljerade och dagliga horoskop, som riktar sig till just ditt stjärntecken och tar som vanligt hänsyn till planeternas position i förhållande till varandra. Och är du nyfiken över vad astrologerna säger om dina vänners stjärntecken kommer du även kunna ta del av deras horoskop, samtidigt som vännens horoskop matchar med ditt.

Den nya funktionen gör det alltså möjligt att se vem av dina vänner som du passar bäst ihop med, enligt astrologins alla regler. Detta ger ju även utrymme för att undersöka om du och din hemliga (eller o-hemliga) crush passar ihop!

Astrologi grundar sig inte i vetenskap

Astrologi är tron på att stjärnor och planeters rörelser vid vår födsel påverkar våra dagliga liv – på både lång och kort sikt. Människan har i tusentals år sökt svar i stjärnorna, och just nu tycks intresset för astrologi vara större än någonsin.

Man har gjort ett flertal vetenskapliga studier, för att kolla om stjärnor och planeter faktiskt kan påverka en människas vardag. Och det har aldrig gått att bevisa om det stämmer, och astrologi grundar sig därför inte i vetenskap. Enligt Nationalencyklopedin blir det svårt att kolla om det funkar då det är så oerhört många delar och regler inom astrologin som gör det svårt att undersöka.

Se till att ha en uppdaterad telefon

För att få tillgång till den nya funktionen måste telefonen ha sin senaste uppdatering.

Foto: TT

LÄS MER:

Här hittar du FRIDA på Snapchat

Här är Snapchat-filtret som gör ditt husdjur till en seriefigur

Varför dricker vi julmust i Sverige? Historien bakom traditionen