Fem skräckfilmer som har premiär i vår

Fem skräckfilmer som har premiär i vår

Väljer du gärna en skräckfilm när det är dags för filmkväll? Då kommer du i vår ha fem, riktigt läskiga, nyheter att välja på.

Insidious: The Last key

Den fjärde filmen i Insidious-serien. I skräckfilmen möter vi återigen parapsykologen Dr. Elise Rainer som själv blir hemsökt i sitt familjehem.
Biopremiär: 5 januari.


Winchester

Sarah Winchester är en psykiskt instabil arvtagare till en stor förmögenhet. Hennes plan är att bygga ett enormt spökhus med över hundra rum som ingen kommer ut från. Baseras på en verklig herrgård som ägdes av Sarah Winchester.
Premiär: I februari.


The Strangers: Prey at Night

2008 kom The Strangers som handlade om ett par som terroriserades i skogen av en grupp maskerade personer. Nu kommer uppföljaren om en familj som under en road trip tillbringar natten på några släktingars camping. De upptäcker snart att det inte finns några andra gäster där och samma läskiga trio från första filmen dyker upp.
Premiär: I mars.


A quiet place

En familj med två barn bor i ett öde hus i skogen (låter det redan nu som en skräckfilm?) och måste vara helt tysta för att överleva. Något, eller någon, hotar att attackera om familjen gör någon form av ljud – därav pratar de bland annat teckenspråk med varandra. Det blir däremot svårt och när sonen välter en ljuslykta börjar mörka krafter göra entré.
Premiär: 4 maj


Slender man

Slender man är en lång, smal man som sägs vara skyldig till försvinnandet av flera barn och ungdomar. Filmen blir extra läskig då det i verkligheten var två unga tjejer som som försökte mörda sin klasskompis, för att de menade att Slender man sagt åt dem att göra det.
Premiär: 18 maj.

Läs mer!
Biofilmerna som har premiär under vintern och våren 2018
Lucy Hale och Tyler Posey är med i ny skräckfilm – se trailern här
25 filmer som är perfekta att se med din BFF

Foto: Skärmdumpar Youtube