Fem skräckfilmer som släpps i höst – missa inte!

Fem skräckfilmer som släpps i höst – missa inte!

Vad passar perfekt på hösten om inte att krypa ned under en filt och se en riktigt otäck skräckfilm? Inget, så här är fem du bara måste se.

Det – 13 september

Svenska Bill Skarsgård spelar rollen som den (sjukt läskiga!) clownen i nyversionen av den klassiska filmen Det.

Mother! – 13 september

I Mother! spelar Jennifer Lawrence och Javier Bardem ett par som får oinbjudna gäster till sitt hem. Ju längre de bor kvar desto mer konstiga saker börjar hända i huset.

Verónica – 22 september

Spansk skräckfilm som handlar om Verónica och hennes vänner som försöker få kontakt med Verónicas döda pappas ande genom ett Ouija-bräde. Det går inte som de tänker sig, Verónica hamnar i trans under seansen och efteråt börjar det ske förändringar i hemmet. Kan det vara hennes pappa som kommit tillbaka från de döda?

Keep Watching
Bella Thorne syns i filmen Keep Watching där en familj tas som gisslan i sitt eget hem och därefter tvingas att spela att spel på liv och död. Reglerna tycks till en början mystiska men allt eftersom natten fortgår blir det tydligare.

Happy Death Day – 20 oktober

Tree går på college men tvingas om och om igen återuppleva dagen hon mördas. I detalj och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. Enda chansen att få ett slut på det är om hon hittar sin mördare.

Läs också:
Jennifer Lawrence är tillbaka i ny skräckfilm
Åtta biofilmer du inte får missa i höst
10 filmer som handlar om sex

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.