skam

Då kommer säsong 4 av Skam

Älskar du också den norska tv-serien Skam? Då kommer här dagens bästa nyhet! Det kommer en fjärde säsong, och den kommer snart!

Uppdaterat: Här kan du läsa vem som blir huvudkaraktär i Skam säsong 4 och när säsongen har premiär och här kan du läsa om när du kan se säsong 4 i Sverige.

Serien Skam har tagit över hela Skandinavien. För några veckor sen släpptes den första säsongen med svensk text på SVTplay och på tisdag släpper SVT den andra säsongen. Den tredje säsongen är just nu i full gång i Norge och nu bekräftar NRK att det kommer att bli en fjärde säsong.

Håkon Moslet som är redaktionschef på NRK P3 berättar för NRK att de just nu håller på att planlägga den fjärde säsongen men mer än så kan han inte berätta.

Läs mer: Här är Skam-tröjorna du kommer vilja ha

Varje säsong av Skam får vi följa olika huvudpersoner. I första säsongen är det Eva, i andra Noora och i den tredje säsongen får vi följa Isak. Vem som kommer att bli huvudperosn i den fjärde säsongen vill NRK ännu inte avslöja.

Så när har Skam säsong 4 premiär?

Exakt vilket datum den fjärde säsongen av Skam kommer ha premiär är ännu inte satt men den kommer att ha premiär i vår.

Förutom den glada nyheten att det blir en fjärde säsong av Skam så meddelade NRK idag också att det kommer att komma en amerikansk version av serien. Producenten Simon Fuller har nämligen köpt rättigheterna till serien. Den amerikanska versionen kan komma redan nästa år!

Läs mer:
Allt du behöver veta om tv-serien Skam
Var kan jag titta på Skam? Här är svaret!
Skam säsong 2 flyttas fram
13 anledningar till att Skam är din nya favoritserie

Foto: NRK