Pitch-perfect-4-film

Skådespelarna hintar om att det kommer en Pitch Perfect 4

Förra året kom Pitch Perfect 3 och vi fick se Barden Bellas göra deras sista resa tillsammans. Trodde vi, nu verkar det som att en fjärde film är på gång.

Än verkar det inte vara över för The Barden Bellas. I tre filmer har vi fått följa dem. Allt från att de börjat college till att de slutat college. Många trodde att den tredje filmen, som kom förra julen, var den sista, särskilt eftersom den även kallades ”den sista turnén”. Nu hintar dock skådespelarna i filmen att det kan komma en fjärde Pitch Perfect-film.

I söndags samlades Rebel Wilson, Anna Camp, Brittany Snow och Chrissie Fit för att fira Anna Camp och hennes man Skyler Astins (som också är med i Pitch Perfect) födelsedag. Under festen delade både Rebel och Anna bilder på hela tjej-gänget som håller upp fyra fingrar. Kan dessa fyra fingrar betyda en fjärde film? Vi hoppas det!

https://www.instagram.com/p/BoXQmNcB6KB/?hl=sv&taken-by=therealannacamp

För Extra har Brittany Snow tidigare sagt att hon gärna skulle vilja göra en till film.

– Jag tror vi alla skulle vilja det. Vi har så roligt när vi gör de filmerna, säger hon till Extra.

Hon lägger också till att de alla har blivit så bra vänner och att det vore okej om det inte blev en till men att de fick frågan skulle de alla ställa upp.

FRIDA träffade Rebel Wilson och Hailee Steinfeld inför premiären av Pitch Perfect 3. Då avslöjade de bland annat massa roliga saker som hände under inspelningarna. Se klippet här under!

Läs mer:
Spana in de galna photshopade bilderna från Pitch perfect
Hailee Steinfeld och Rebel Wilson om inspelningen av Pitch Perfect 3

Foto: IBL