Cole Sprouse som Ben i Vänner

Skådespelare i samma ålder gör oss förvirrade: Är de lika gamla?

Det är inte alltid lätt att gissa hur gammal en skådespelare är, inte minst för att de ständigt spelar roller som är yngre eller äldre än dem själva. Här är sju gånger då vi inte riktigt får ihop skådisarnas ålder...
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
Slå på ljud

Många skådisar är vana att spela roller där deras karaktärer är väldigt mycket yngre eller äldre än vad de själva är. Smink och ljussättning gör det enkelt att ändra ett utseende så det passar rollen perfekt.

Trots att vi är väl medvetna om detta så finns det några fall som faktiskt gör oss något förvirrade. Vi har här listat sju par skådisar där åldern är riktigt svår att få ihop – framför allt när vi jämför dem med varandra.

Cole Sprouse och David Schwimmer

När Ross blir pappa till Ben i tv-serien Vänner är skådisen David Schwimmer 28 år gammal. Lilla Ben spelas av Cole Sprouse som i dag är en välkänd Hollywoodskådis – och 28 år gammal. Cole skulle alltså med andra ord kunna spela Ross i dag. Ursäkta?

Jennifer Lopez och Rue McClanahan

Att Jennifer Lopez är övermänsklig är ingen nyhet. Men hur är det möjligt att hon i dag är lika gammal som Rue McClanahan var när hon började spela in Pantertanter? På bilderna ovan är de båda 51 år gamla.

Melissa Joan Hart, Caroline Rhea och Beth Broderick

När Sabrina – tonårshäxan hade premiär var ”aunt Hilda”, spelad av Caroline Rhea, 32 år gammal och ”aunt Zelda”, spelad av Beth Broderick, 37. Melissa Joan Hart som spelade Sabrina är i dag 44 år gammal, alltså till och med äldre än de båda fastrarna.

Lindsay Lohan och Natasha Richardson

Natasha Richardson var 34 år när de började spela in den numera klassiska filmen Föräldrafällan. Hon spelade då Lindsay Lohans mamma. I dag är Lindsay Lohan 34, alltså exakt samma ålder som sin film-mamma.

Will Smith och James Avery

90-talets favoritfamilj hittade vi i tv-serien Fresh Prince of Bel-Air. När den hade premiär 1990 var James Avery som spelade ”uncle Phil” 45 år. Will Smith är i dag 52, alltså flera år äldre än sin film-farbror.

Kate Winslet och Frances Fisher

Kate Winslet är 45 år och exakt lika gammal som sin rollkaraktär Roses mamma i filmen Titanic. Mamman spelades av Frances Fisher som var 45 år när filmen spelades in.

Foto: TT, Netflix, HBO

LÄS MER:

De spelade high school-roller fast de själva var runt 30

12 filmer där åldersskillnaden mellan skådisarna är helt skev