Betty-Mamma-Black-Hood

Sjuka Riverdale-teorin: Bettys riktiga mamma är Black hood

Vem är egentligen Black Hood i Riverdale? Nu har det kommit en ny teori som pekar ut Bettys mamma och de menar inte Alice.

Obs spoilers!

Det finns många teorier kring vem Black hood egentligen är. Det vi vet är att hen har ett band till Betty och känner sig nära henne. Många tror därför att det skulle kunna vara Bettys pappa som är mördaren men en ny fanteori menar istället på att det är hennes mamma.

Reddit-användaren som har kommit fram till teorin menar dock att Bettys mamma inte är Alice utan istället tror hen att Bettys riktiga mamma är Penny Peabody (advokaten som hjälpte Jughead och FP).

Teorin är att Penny är Bettys riktiga mamma och Alices halvsyster. Vi alla vet att Alice tidigare varit involverad i Serpents men att hon lämnade och kanske var Penny anledningen? Penny kanske kände att hon inte var redo att ha barn och därför gav bort Betty till Alice men att hon nu ångrar det beslutet.

Anledningen till att Penny är Black hood ska vara för att hon vill visa att den norra sidan inte är bättre än den södra och att hon på så sätt hoppas vinna tillbaka Betty.

Reddit-användaren menar också på att det inte är Penny själv som utför morden utan att hon anlitar folk för att göra det åt henne.

Läs mer:
Quiz: Hur gamla är skådespelarna i Riverdale egentligen?
Här joinar Dylan Sprouse Riverdale-gänget – på sitt egna sätt
Nu kan du besöka dinern i Riverdale – här ligger den

Foto: The CW