Sju tankar vi alla har efter första avsnittet av Skam säsong 4

Sju tankar vi alla har efter första avsnittet av Skam säsong 4

Äntligen är Skam säsong 4 här och Sana är huvudkaraktär. Här är sju tankar vi alla har efter att ha sett första avsnittet.

OBS! Innehåller spoilers!


1. Isak och Even ska flytta ihop

Vi älskar att Evak är tillsammans även den här säsongen och att det verkar som att de till och med ska flytta ihop. De är så otroligt fina tillsammans!


2. Vilde + Magnus

Efter att de hookade på julfesten i sista avsnittet av förra säsongen lämnades vi med frågan om det bara var en engångsgrej eller om det skulle bli mer. Nu vet vi, de är tillsammans! Däremot verkar Vilde vara lite sugen på det nya killgänget så vem vet om de kommer vara ihop hela säsongen.


3. Vad är grejen mellan Sana och Yousef?

När hon hör att han är i lägenheten fixar hon till läppstiftet innan hon går in och hälsar. Blicken hon får från Yousef visar tydligt att han inte bara ser henne som sin kompis lillasyster. Men hur länge har det pågått? Och hur kommer det utvecklas? Vi kan inte vänta på fortsättningen!


4. Noora verkar inte ha kommit över William

Eftersom vi alla vet att Thomas Hayes, som spelade William, har lämnat serien känns det lite konstigt att de tar upp honom som om han fortfarande är en del av den. Uppenbarligen tror Noora att de fortfarande kommer bli tillsammans igen – tur att tjejerna har andra planer och vill hitta någon ny till henne.


5. Det nya killgänget

Vilka är dem? Vem kommer hooka med vem? Och vad har en av dem, Mikael, för relation till Even? Det var ju han som gjorde filmen om honom som Isak googlade fram i säsong 3 så de måste ha varit vänner.


6. Sanas tro i fokus

Vilde menar att hon inte får ha sex, hon måste gå undan på festen för att be och tackar nej till pizza med fläskkött på. Det är tydligt att de vill visa skillnaderna mellan Sana och de andra tjejerna och förhoppningsvis lyckas de även spräcka ett par fördomar om islam på vägen.


7. Kommer Sana och Noora bli osams?

Kanske den största frågan av dem alla: Kommer de starkaste och mest självständiga karaktärerna Sana och Noora bli osams över en kille? Både Yousefs kompisar och tjejgänget vill para ihop Noora och Yousef. Men Yousef verkar gilla Sana, som verkar intresserad tillbaka, men ingen vågar säga något. Som uppgjort för missförstånd och drama!

Läs också:
11 anledningar till att Sana från Skam är din nya queen
Hur mycket minns du från Skam säsong 3?
Här är de nya karaktärerna i Skam säsong 4

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Skärmdumpar Skam